Sta gledati pri kupovini laptopa

poruka: 5
|
čitano: 3.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav,

kupujem novi laptop i u dilemi sam za ova:

Lenovo IdeaPad G50-70  Intel Core i3-4010U (3 MB cache 1,7 GHz), Dual-Core, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB SSHD (5400RPM) + 8 GB SSD, 15.6 INCHES

i ovaj,

Lenovo ThinkPad Edge E555  AMD Vision A8-7100 Prozessor (Quad-Core) 1,8 GHz, mit Turbo CORE bis zu 3,0 GHz, 4 MB Cache, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB SATA, 15.6 INCHES

Cijena je priblizno ista za oba 300€

Ovdje vidim da je prvi I3 dual-core, a drugi AMD quad-core, pa mi je logicno da je drugi bolji, ali zasto su im cijene iste. Trebam izdrzljiviji laptop, i da se ne grije puno.

Sta vi mislite?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Za što bi ti služio taj laptop?

Gledanje filmova,surfanje,design,igranje igrica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ajd otvori još jednu temu, dvije iste nisu dovoljne... I nemoj slučajno otići u temu ULTIMATIVNA TEMA ZA ODABIR PRIJENOSNIKA jer je ta tema otvorena utaman i sigurno u njoj nećeš naći sve potrebne informacije za kupnju laptopa.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Laptop bi sluzio za studiranje, design.

Da sam nasao odgovarajuce informacije, ne bih otvarao novu temu zasigurno...

0 1 hvala 0
11 godina

Pa onda tamo postaviš pitanje i kad netko od ekipe vidi sigurno će ti odgovoriti, a ne ovako da svakih deset minuta otvaraš različite teme sa istim pitanjem.

Definitivno bi trebalo uvesti neko testiranje prije korištenja foruma.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice