Pozdrav!
Kupio bih neki laptop za igranje, a kolko sam skužio, ovi novi procesori pojačavaju grafiku (ili tako nešto) pa me zanima dali već ima u hrvatskoj laptopa sa sandy bridge procesorima (i koji su to modeli), a ako ne, kada dolaze...?
Ne znam dali sam u pravu što se grafike tiče, tolko sam prokopao na netu, pa bih molio da me netko prosvijetli, ne znam dal mi se isplati uzimati sandy bridge zbog igrica...
Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti sandy bridge procesori imaju u sebi integriran grafički čip pa ne trebaju zasebnu grafiku, ali taj integrirani čip je dovoljan samo za surfanje, gledanje filmova... ne za igre.
Ali dobra stvar uvezi laptopa i ovakvih procesora je ta da možeš imati istovremeno i tu integriranu grafiku i zasebnu "pravu" grafičku karticu.
A na nekim modelima laptopa možeš kada ne igraš ništa prebaciti grafiku na integriranu i tako štediti bateriju da ti duže traje.
Definitivno ti se isplati uzeti sandy bridge, jer je to ipak najnovija serija, samo što trebaš malo pričekati, pretpostavljam da će se u sljedećih mjesec dana pojaviti i kod nas, zasada ima samo ovo http://www.links.hr/index.php?option=homepage&page=novosti&id_novost=1986&insert_stats=1 ali to i nije baš nešto za igranje

Da, MacBook Pro sa Sandy-em leti.No mozes uredno preko boot campa dignut windowse, ili preko parallelsa i igrati kao na svakoj drugoj win masini.
Inace igara za Mac ima sad vec dosta vise.