Problem s lcd-om

poruka: 4
|
čitano: 1.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s lcd-om

Imam laptop Acer Extensa5230 i na monitoru nema nikakve slike, samo neke crte okomite ili vodoravne. Kao bar kod. Preko cijelog ekrana. Ispitivao sam šta je problem, lcd provjerio i ispravan je, zakljucili smo da je inverter u kvaru, narucio sam novi, međutim opet nista. Šta bi tu moglo biti jos? 

Evo moj skajp ko igra CS:S: nekoime3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s lcd-om
SkiLLzzz kaže...

Imam laptop Acer Extensa5230 i na monitoru nema nikakve slike, samo neke crte okomite ili vodoravne. Kao bar kod. Preko cijelog ekrana. Ispitivao sam šta je problem, lcd provjerio i ispravan je, zakljucili smo da je inverter u kvaru, narucio sam novi, međutim opet nista. Šta bi tu moglo biti jos? 

Moguće problemi u flat kabel: To je onaj  flat kabel kojim se spaja matićne i lcd pa otud od lcd poklopca od kojih svaki put otvara i zatvara a svaki put pomalo ispuca spoj u kabelu.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
14 godina
neaktivan

znaci samo kabel treba kupit? i jel mogu ja to sam zamijenit?

Evo moj skajp ko igra CS:S: nekoime3
16 godina
neaktivan
SkiLLzzz kaže...

znaci samo kabel treba kupit? i jel mogu ja to sam zamijenit?

Ak na laptopu imaš onaj VGA izlaz pa to spojiš kabelom na obični monitor. A imaš i LCd cable kojim se ugrađuje u laptop imaš na E-bayu samo što malo skuplja. A sama zamjena kabel je riskatno kod slaganja i dost posla u slaganju.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice