Imam laptop Acer Extensa5230 i na monitoru nema nikakve slike, samo neke crte okomite ili vodoravne. Kao bar kod. Preko cijelog ekrana. Ispitivao sam šta je problem, lcd provjerio i ispravan je, zakljucili smo da je inverter u kvaru, narucio sam novi, međutim opet nista. Šta bi tu moglo biti jos?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam laptop Acer Extensa5230 i na monitoru nema nikakve slike, samo neke crte okomite ili vodoravne. Kao bar kod. Preko cijelog ekrana. Ispitivao sam šta je problem, lcd provjerio i ispravan je, zakljucili smo da je inverter u kvaru, narucio sam novi, međutim opet nista. Šta bi tu moglo biti jos?
Moguće problemi u flat kabel: To je onaj flat kabel kojim se spaja matićne i lcd pa otud od lcd poklopca od kojih svaki put otvara i zatvara a svaki put pomalo ispuca spoj u kabelu.
znaci samo kabel treba kupit? i jel mogu ja to sam zamijenit?
znaci samo kabel treba kupit? i jel mogu ja to sam zamijenit?
Ak na laptopu imaš onaj VGA izlaz pa to spojiš kabelom na obični monitor. A imaš i LCd cable kojim se ugrađuje u laptop imaš na E-bayu samo što malo skuplja. A sama zamjena kabel je riskatno kod slaganja i dost posla u slaganju.