Problem s laptopom

poruka: 2
|
čitano: 2.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP Compaq nx6110

Poštovanje svima!

Imam jedan problem s gore navedenim laptopom a sastoji se u tome da nestane slike na laptopu (crni ekran) kad instaliram drajvere za grafičku karticu (Intel 915GM). Boot proces je u redu i slika je vidljiva do windows loga poslije nestaje (pocrni ekran). Nanovo je instaliran WIN XP SP3. Probao i sa WIN 7. Ista stvar.

Na službenoj stranici HP pronašao sam dva drajvera a na Intelovoj stranici isto tako jedan drajver za ovaj chip. 

Evo linka za HP.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=449878&prodTypeId=321957&prodSeriesId=449877&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=1093

Kada instaliram ovaj drajver slika se prebaciva na vga izlaz na kojeg spojim monitor i na njemu se prikaziva normalno slika. Probao sam sa Fn + F4 vratiti sliku na ekran laptopa ali ništa se ne dešava.

Da li je netko imao ovakvih problema? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Poštovanje, 

imam MB ASUS P4P800 i prilikom podizanja windowsa računalo se restartira. Od dva modula memorije na 512 MB kad jedan izvadim boot radi normalno ali samo neko vrijeme. Nakon toga poremete se postavke u Biosu. Promijenio sam novu bateriju i sve je radilo 10-ak minuta i nakon toga ponovno Bios se vraća na tvorničke postavke.

Šta mislite da li je ovdje greška u matičnoj ploči?

Pozzz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice