Prijevod Wifi

poruka: 7
|
čitano: 1.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prijevod Wifi

There are one or two other disappointments in the spec, too, such as the lack of Bluetooth and the use of the slower 10/100 Fast Ethernet standard. In the latter case you do get Wireless-N Wi-Fi to compensate, but Gigabit Ethernet is so cheap it seems stingy not to include it

Toshiba L650-14E

Može li mi netko reči što točno to znači, pošto mi engleski sa tim stručnim riječima nije jača strana?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prijevod Wifi

Jedan ili dva razocaranja u specifikacijama, kao sto je nedostatak Bluetootha i spori 10/100 Ethernet. U drugom slucaju dobija se Wireless-N Wi-Fi kao kompenzacija ali Gigabit Ethernet je tako jeftin da je prilicna skrtost ne ukljuciti ga.

15 godina
neaktivan
Prijevod Wifi

MREŽNA KARTICA    10/100Mbps Ethernet
  802.11b/g/n Wireless

To su specifikacije pa me zanima je li to nešto slabo ili??..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijevod Wifi

ta gigabitna gartica za što to služi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijevod Wifi

Posto je u pitanju Ethernet znaci da sluzi kao Lan poveznica..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijevod Wifi

Zanima me ako bi uzeo tu toshibu sa 10/100 eternetom, bi li pogriješio što nisam uzeo gigabitnu mrežnu karticu, ??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prijevod Wifi

Prvo i ne mozes uzeti sa drugom mreznom karticom jer je ona na ploci i nemas izbor. Tj. imas u vidu dodatne kartice. Cisto sumnjma da imas gigabtnu mrezu kuci i ona bi ti ako bi je i koristio sluzila za net a tu neces iskoristiti ni tu 100 Mbps karticu. Ne obaziri se na to jer je to vise trazenje dlake u jajetu nego ozbiljan nedostatak.

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice