Prijenosnik 17"

poruka: 9
|
čitano: 1.389
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prijenosnik 17"

Bok,

Može li preporuka...stari treba neki poslovni, u smislu da će mu služiti za uredske alate, nešto CAD, Visio crtanja i mora biti bar 17" te kvalitetnije kučište. Uglavnom, vidim dosta HPova 17", i neke Toshibe (ne sviđa mu se sjajni ekrani), ali ne znam koji je najbolji od njih...da ima "ono nešto" što drugi nemaju. Grafika, neka umjerena, da baš nije integrirana.

hvala vam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prijenosnik 17"

Kolko para?

#smajli koji koluće očima#
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prijenosnik 17"

Aha sorry, pa kako ih nema baš tolko, mislio sam mu pokazati sve pa nek bira, al recimo oko 10 kkn?

17 godina
neaktivan
Crayox kaže...

Aha sorry, pa kako ih nema baš tolko, mislio sam mu pokazati sve pa nek bira, al recimo oko 10 kkn?

Biraj šta ti odgovara:

17 godina

Thx, budem mu pokazao.

A DELL Inspirion 1720? Taj mi se sviđa, mislim da ima kvalitetno kučište, a i bolji ekran od HPa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 19:13 (Crayox).
17 godina
neaktivan
Crayox kaže...

Thx, budem mu pokazao.

A DELL Inspirion 1720? Taj mi se sviđa, mislim da ima kvalitetno kučište, a i bolji ekran od HPa.

E, vidiš... Čudno kak sam ga preletio. Po specifikacijama mi se sviđa, a i Dell je općenito poznat po kvalitetnim laptopima.

Ako imaš love, samo naprijed.
17 godina

I meni se taj najviše. Na jednom siteu jedino piše da nema PCMCIA :(, sad preko tog utora imamo wlan složen, al dobro budemo se snašli. Isto, negdje piše da ima 1920x1200, a negdje 1440x900. Morati ćemo na licu mjesta vidjeti.

Hvala ti na pomoći!

17 godina
neaktivan
Crayox kaže...

I meni se taj najviše. Na jednom siteu jedino piše da nema PCMCIA :(, sad preko tog utora imamo wlan složen, al dobro budemo se snašli. Isto, negdje piše da ima 1920x1200, a negdje 1440x900. Morati ćemo na licu mjesta vidjeti.

Hvala ti na pomoći!

Trebao bi imati ugrađenu WLAN karticu, tako da ti ne treba taj utor, ako je radi toga.
17 godina

Aha. Super onda. Ma rađe ću sutra u dučanima vidjeti, na netu baš nije pouzdano.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice