Pomoć oko kupnje laptopa

poruka: 8
|
čitano: 1.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć oko kupnje laptopa

Trebam pomoć oko kupnje laptopa za najviše 4000kn.

Ne trazim nešto prejako, ali da ne šteka kad u photoshopu ili SAI-u radim u većem formatu (samo digitalno crtanje kao hobi, ne za dizajn)

i kad igram crossfire (za što nije potrebna neka super grafička) ili minecraft.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć oko kupnje laptopa

Ako ikako mozes dat 100 kn vise, ovo je izbor:

http://www.telebit.hr/NB-Acer-Aspire-5755G-2416G64Mnbs-Plavi--LX-RQ10C-016--Intel-Core-i5-2410M-2-3GHz--6GB--640GB--nVidia-GF-540M-1GB--15-6--/p/157064299.aspx

LED LCD

i5 Sandy Bridge, 2410M 2.3GHz sa turbom, 2jezgreni s HTom, sto znaci da bilo kakav program tera, bez laga

6GB DDR3 RAMa

640GB disk, danas je tesko nac s tolikim kapacitetom za tu cijenu

Nvidia GT540M, uber graficka, sve igre mozes igrat, pogotovo na zaslonu laptopa, Minecraft sa svim postavkama

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kupnje laptopa

Trebao bih preporuke za kupnju gameing laptopa (polovnog) do 4000kn. Znači da bude četverojezgreni sa dobrom grafičkom karticom. Molio bih vas da navedete puno ime laptopa ili link da vidim kakva je konfiguracija laptopa. Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kupnje laptopa

Našao sam na Nuškalu ovaj laptop, pa me zanima vaše mišljenje o njemu i dali se ispalati uzeti ili za te novce imate možda bolji prijedlog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kupnje laptopa

Laptop je OK,ima četverojezgreni processor,original Windows-e,cijena je odlična.

Samo neznam za garanciju nije nista naveo,ali ako ima garanciju onda je to super!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 15:04 (tomo4vk).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kupnje laptopa

Dvogodišnja garancija je nedavno istekla, ali lik pristaje na stres test  na primopredaji tako da mislim da je sve uredu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kupnje laptopa

Treba mi pomoć oko kupnje laptopa, cijena do 3500 kn uključujući OS...Veličina RAM-a bi trebala biti barem 4 gb te da bude brz za igricu poput FM-a...Hvala!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 18:20 (dyno_kr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko kupnje laptopa
dyno_kr kaže...

Treba mi pomoć oko kupnje laptopa, cijena do 3500 kn...Veličina RAM-a bi trebala biti barem 4 gb te da bude brz za igricu poput FM-a...Hvala!!!

http://www.magazinrs.hr/acer-aspire-5750g-2334g50mnkk/ACR-LX.RMX0C.048

Ne odgovaram na pp: Kako dobiti više fps-a, u cod-u, cs-u, kako igrati gta online itd.. :P
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice