Pomoć kod kupnje laptopa do 5000kn zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć kod kupnje laptopa do 5000kn

Trebam preporuku za kupnju laptopa do 5000kn.

Većinom bi ga koristio za surfanje, rad u programima tipa photoshop i paint tool sai(ništa profesionalno), povremeni gaming i programiranje u javi(npr. modovi za minecraft)

Nikako ne bi uzimao HP-ovo računalo jer mi ovo koje sad imam stalno zapinje i i mao sam puno problema s punjačem. Ne treba OS. Samo mi je važno da se ne zagrijava i ne zapinje jer dosta vremena provodim na kompjuteru.

PS: tražo sam savjet u Ultimativnoj temi za odabir prijenosnika, ali mi se nitko nije javio, a dosta mi je hitno  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć kod kupnje laptopa do 5000kn
sw_334 kaže...

Trebam preporuku za kupnju laptopa do 5000kn.

Većinom bi ga koristio za surfanje, rad u programima tipa photoshop i paint tool sai(ništa profesionalno), povremeni gaming i programiranje u javi(npr. modovi za minecraft)

Nikako ne bi uzimao HP-ovo računalo jer mi ovo koje sad imam stalno zapinje i i mao sam puno problema s punjačem. Ne treba OS. Samo mi je važno da se ne zagrijava i ne zapinje jer dosta vremena provodim na kompjuteru.

PS: tražo sam savjet u Ultimativnoj temi za odabir prijenosnika, ali mi se nitko nije javio, a dosta mi je hitno  

Za ovo mozes samo karton dobit, jer ima tema.
a čuj niko ti se nije javljao pricekaj, bumpaj

Nemam ti sta drugo reci

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice