Pitanje u vezi laptopa.

poruka: 9
|
čitano: 1.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi laptopa.

Mislio sam si kupiti ovaj laptop a svrha bi mu bila igranje igrica i internet. Pošto se ne razumijem baš u te grafičke i to jel mi moze neko reci isplati li se kupiti, kakve cu igrice moci pokretati  i da li je općenito dobar Cool

evo link: http://www.links.hr/index.php?naziv=Prijenosno+ra%E8unalo+TOSHIBA+Satellite+L505-13P+%2F+Core+i3+330M%2C+DVDRW+DL%2C+4GB%2C+320GB%2C+Radeon+HD+5145%2C+15.6%27%27+LED%2C+kamera%2C+HDMI%2C+eSATA%2C+BT%2C+Windows7+Home+Premium%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=0115&id_artikl=011.500.383

zanima me jos ovaj windows 7 home premium sto dobijam uz njega jel se to ubraja u cijenu laptopa ili ?

hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 12:07 (rafo031).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pitanje u vezi laptopa.
...win se sigurno placa! Nađes si freeDos i sam instaliras win7 ultimate a ne taj polovni home
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi laptopa.

Sori nisam vidio tu temu, al ajde kad sam vec tu postao odgovorite mi na ovo :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi laptopa.

w7 home su dovoljno dobri za 99% korisnika tako da ni ti neces imat problema i da uracunati su u cijenu. Ali   i3 procesori su ti skart probaj to izbjec.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dosta bolji model iz nove serije Toshiba Satellite L650-111 za nižu cijenu i puno jačom grafičkom karticom.

Intel Core i3-330M 2,13 GHz, 15.6" LED HD TFT,

4GB DDR3, 640GB HDD,ATI Mobility Radeon HD 5650 1024MB,

DVD/RW DL, W-LAN, Bluetooth,kamera, HDMI,

Windows 7 Home Premium 64, jamstvo 24 mj.

Detalji o grafici Ati 5650

Detalji o grafici Ati 5145  

16 godina
neaktivan
rafo031 kaže...

Sori nisam vidio tu temu, al ajde kad sam vec tu postao odgovorite mi na ovo :D

s obzirom da si tako lijepo zamolio, ja ću ti odgovriti Namigiva

sve te mobility radeon grafičke kartice na prijnosnicima nisu sjajne. nemoj samo gledati koliko ima mb rama ta kartica, jer tu su i drugi faktori koji utječu na igranje u cjelini. s ovom karticom ćeš moći igrati novije igre na slabijim i medium postavkama, ali s obzirom da laptop ima relativno malenu rezlociju, to ti baš i neće biti neki doživljaj.. sve u svemu, ovaj laptop je skup, i ako ga želiš zbog igranja igara mislim da ćeš bezveze potrošiti lovu. zašto ne kupiti neki desktop pc za tu lovu? i msilm da je bolja opcija, ako imaš kući svoj operacijski sustav da ga staviš na laptop koji kupiš, jer ti se cijena laptopa spušta za približno 600-800 kuna ako ga uzmeš bez os-a. a za 600-800 kuna više možeš kupiti neki jači model..

i da, naravno u cijenu tog laptopa je uračunata cijena tog windowsa koji ide s njim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 12:36 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi laptopa.

Hvala vam svima :D  uzmite u obzir da nisam neki gamer teski i da mi ne treba neka mašina . Treba mi lap za pokrenut one klasične igrice tipa cod 2 :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rafo031 kaže...

Hvala vam svima :D  uzmite u obzir da nisam neki gamer teski i da mi ne treba neka mašina . Treba mi lap za pokrenut one klasične igrice tipa cod 2 :D

za cod2 ti je ovaj laptop dobar. ali računaj na to da će izaći neki novi cod, pa ćeš ga htjeti zaigrati..meni je bolji onaj laptop što ga je gore preporučio kolega marvel. veći hard, bolja grafička..možda da razmisliš o kupovini takvog laptopa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice