- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti je dosadio pa ga zelis unistiti samo navali inace zaboravi na to.
Molio bih nekoga tko se razumije u overlokiranje da mi se javi preko privatne poruke...
Radi se o tome da bih htio overlokirati laptop..radi se o ovom modelu
Hvala
pa prije nego skuriš tako krasan lap,par riječi da ti kažem...već u tvorničkim postavama,sve kritične komponente su downclockirane,dakle,frekvencija kritičnih komponenti ima je nešt ospuštena,baš zato d se ne bi previše grijale i ubrzo pregorile...samo po sebi je lap zatvoren i time mu je hlađenje samo po sebi loše..overclockiranjem će ti rikvela u vrlo kratkom periodu...grafička j izuzetno osjetljiv na to,ali i hardovi..u tom moelu s ionako vrte na 7200 obrtaja i stvaraju podosta topline,zgrijavanje okolni komponenti tu nikako ne pomaže...imam sličam model dv7 i na kraj pameti mi tako nešto ne pada..možda zato jer smga ja i platio...ali ti slobodno pići...plati tata drugi...
Bolje ga meni daj, nemoj ga bezveze spalit..
znaci nista od toga??
Da
znaci nista od toga??
pa za tako sam po sebi jak model,nemaš potrebe..a forcanje stroja i njegovo uništavanje da bi se pohvalio drugima,ne isplati ti se...
htio sam iskljucivo overlokirati graficku,da malo podignem FPS (slicica u sekundi) za neke stvari..Ali ja sam svjestan da je laptop jak sam po sebi,to se osjeti :D
Ali zanimalo me tek toliko,hvala ti..Necu nista prckat jer mi je doslo u glavu da bi to samo ostetilo lap..
htio sam iskljucivo overlokirati graficku,da malo podignem FPS (slicica u sekundi) za neke stvari..Ali ja sam svjestan da je laptop jak sam po sebi,to se osjeti :D
Ali zanimalo me tek toliko,hvala ti..Necu nista prckat jer mi je doslo u glavu da bi to samo ostetilo lap..
nikakvu sličicu više...dovoljno on vrti...dobro je da si shvatio..što možeš normalno vrtiti,a možeš sve,to je i više nego dovoljno...
Pitaj matu...
On je meštar u OC-u...