Nevidljiva webcamera? HP Compaq

poruka: 5
|
čitano: 1.759
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nevidljiva webcamera? HP Compaq

Kupio sam u petak u Mikronisu laptop HP Compaq Presario CQ62-200SM.
Naravno da sam prije na Mikronisovoj stranici provjerio specifikacije i pisalo je da ima web kameru, integriranu. Još sam pitao onog dečka tamo i reko je da ima. I dođem doma otvorim kutiju kad ono iznenađenje: nema kamere, to je taj model al tamo di bi trebala bit kamera postoji samo komad crne plastike...sad dal sam ja glup? Tražio sam drivere za kameru na svim službenim i neslužbenim stranicama, ali ne postoje za taj laptop..pa me sad zanima dal neko ima ovakav laptop pa dal ima kameru ili ne? Najvjerojatnije ću zatražit reklamaciju zbog krivih informacija o laptopu, al tek u ponedeljak.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nevidljiva webcamera? HP Compaq
Kronox kaže...
Najvjerojatnije ću zatražit reklamaciju zbog krivih informacija o laptopu, al tek u ponedeljak.

- reklamacija je uvijek kroz ovlašteni servis. Može se desiti da čekaš danima.... ovisno o njihovolj dobroj volji.

- Trebaš samo tražiti prvo zamijenu ako nedaju, povrat što imaš pravo. Tražiti knjigu žalbe itd.

To je njihova greška. (službena stranica HPa nema web-cam) na Mikronisu '' ... • Kamera: da '' .

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Eto još jedan dokaz njihovog nemara (općenito hrvatskih trgovina). Hvala na savjetu!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 13:57 (Kronox).
15 godina
protjeran
Kronox kaže...

Kupio sam u petak u Mikronisu laptop HP Compaq Presario CQ62-200SM.
Naravno da sam prije na Mikronisovoj stranici provjerio specifikacije i pisalo je da ima web kameru, integriranu. Još sam pitao onog dečka tamo i reko je da ima. I dođem doma otvorim kutiju kad ono iznenađenje: nema kamere, to je taj model al tamo di bi trebala bit kamera postoji samo komad crne plastike...sad dal sam ja glup? Tražio sam drivere za kameru na svim službenim i neslužbenim stranicama, ali ne postoje za taj laptop..pa me sad zanima dal neko ima ovakav laptop pa dal ima kameru ili ne? Najvjerojatnije ću zatražit reklamaciju zbog krivih informacija o laptopu, al tek u ponedeljak.

unutar tog modela lapa postoji više podkonfiguracija...i NIKAD se lap ne naručuje pod modelom,ok i to može,ali obavezno navesti ŠIFRU modela..šifra točno određuje konfiguraciju,a ovi su možda u starom dobrom balkanskom stilu u trenutnom nedostatku tražene KONFIGURACIJE,dali drugu ISTOG MODELA...jel sad kontaš razliku..?Namigiva

15 godina
neaktivan

Aha...kužim..trebal sam 2 put pročitat al kužim :D i mislio sam da ima nešto u tom balkanskom stilu :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice