Manji laptopi sa samo osnovnom konfiguracijom?

poruka: 10
|
čitano: 1.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Kupil bi manji laptop.... poput Fujitsu Siemens Amilo 2550. Taj laptop je dimenzija otprilike A4 format papira i ima 1,8 kg. Košta oko 4400 kuna.

Taj model ima konfiguraciju koja mi netreba (brzi Lan, webcam, dobru grafičku itd.). E, sad... s obzirom da je meni najbitnija veličina laptopa a znam da su najčešće takvi manji modeli dosta skupi...... zanima me dal neko zna dal postoje takvi manji laptopi s konfiguracijom kakve imaju HP-ovi laptopi za 2800 kuna, tipa najosnovnije 512Mb rama, 80GB harda, nekakv celeron na 1,7Ghz.

Fala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da uzmeš neki netbook? Acer aspire one je odličan.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Manji laptopi sa samo osnovnom konfiguracijom?
autorov komentar

Ne, baš mi laptop treba...

17 godina
neaktivan

Koju maksimalnu veličinu ekrana tražiš? Jer ti taj Amilo ima istu veličinu kao HP 550 (15,4"), ako si sa njim uspoređivao (gledajući cijenu, procesor)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Elk Cloner kaže...

Koju maksimalnu veličinu ekrana tražiš? Jer ti taj Amilo ima istu veličinu kao HP 550 (15,4"), ako si sa njim uspoređivao (gledajući cijenu, procesor)...

Mislim da je manji.... jer je cijeli laptop veličine A4 papira... moguće da je manji od 15,4"..... prije 14... ako ne i 13"
17 godina
neaktivan

Jesi pogledao na Siemensovu stranicu koliko je veličina (Pi2550 ima 15,4" ekran)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

PogledAJ ovaj ASUS   notebuk... nije lap ali veličina odgovara i cijena možda.Vidim da se link baš ne optvara ali upiši asus i cijena do 3000kn i otvoriti

će se dva ASUSA i onaj drugi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 11:13 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

moja preporuka ti je msi wind u100 s ekranom 10,9'', ima ti 160gb harda, atoma na 1,6 i gigu rama,ima cak u ponudi i s 2 al je nepotrebno.

ak ces uzimat nadi onog s 6-cellijskom baterijom jer izdrzi onda oko 5 sati

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hara_zg kaže...

moja preporuka ti je msi wind u100 s ekranom 10,9'', ima ti 160gb harda, atoma na 1,6 i gigu rama,ima cak u ponudi i s 2 al je nepotrebno.

slazem se  jedan od najboljih laptopa u konkurenciji
16 godina
neaktivan
autorov komentar
hara_zg kaže...

Fala na savjetu... to je ugrubo ono kaj tražim... predpostavljam da se eksterna pržilica za njega bez problema da nabavit...

Fala svima na pomoči!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice