Lenovo legion y520 problem

poruka: 8
|
čitano: 3.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Pozdrav svima, nema ti tjedan dana kako sam uzeo ovaj prijenosnik vec problemi...
Znaci dešavati se uglavnom u igricama, strašno dropaju fps-i, normalno stavio sam nvidiu gtx kao primarnu grafičku...
I još nešto, dok laptop radi iz njega se čuje neko krckanje lagano kad prislonio uho na tipkovnicu...
Trenutno su na njemu windowsi 10, razmišljao sam napravit reinstalaciju na 7icu, ako se problem bude ponavljao ide reklamacija...

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Lenovo legion y520 problem

Kakav hladnjak koristis s njim? Mozda se pregrijava.

9 godina
odjavljen
Ako ti je klasicni hdd unutra to je izvor krckanja.

1 0 hvala 0
17 godina

Ja koristim Throttlestop da se taktovi CPU-a ne spuštaju. Samo sam smanjio voltažu za -50mV

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Nisam još uzeo hladnjak, nema šanse da se uspije pregrijat čim ga upalim...
8 godina
protjeran

Mozda imas puno smeca od OEM proizvodjaca. Ja sam na svom laptopu pola toga maknuo.

Najgori je bio Steelseries Keyboard engine, koji uzima 30% procesorske snage, iako ne radi nista, nego samo cuci u pozadini.

https://www.pcdecrapifier.com/

S tim pronjuskaj.

9 godina
odjavljen
Najbrži kaže...

Ja koristim Throttlestop da se taktovi CPU-a ne spuštaju. Samo sam smanjio voltažu za -50mV

"When using ThrottleStop, it is strongly recommended to monitor power consumption at the wall with a Kill-a-Watt meter or similar device and make sure that you don't exceed the power capabilities of your power adapter. Use of ThrottleStop to bypass these throttling schemes is at your own risk and can result in permanent damage to your power adapter or computer or both which may not be covered by your warranty."

I onda ce biti nesto se zapalilo....

8 godina

Probao sam sa tim programom, nije mi nista nasao da treba obrisat...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice