Lenovo iskustva

poruka: 3
|
čitano: 3.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Lenovo iskustva

Pozdrav

interesiram se za kupnju lenovo laptopa serije G

LENOVO G770A, 59-324948, Intel® Core™ i3-2350M Processor (3M Cache, 2.30GHz),

4GB, 500GB, dark brown, BTH, 17.3" HD LED (1600x900), AMD Radeon HD6650M 1GB,

DVD/ RW, WIFI Lenovo BGN, Camera 0.2M, 6-cell, Cardreader+HDMI+USB 3.0...evo i konfiguracije ako nekoga zanima

vidim da je definitivno po komponentama best buy u omjeru cijene i komponenti

samo me zanima dal netko ima iskustva s tim laptopima u tom cijenovnom rangu, vidim da ima jako malo recenzija i tema o lenovo laptopima

za skuplje varijante i starije znam da su savrseni

nadam se da netko s iskustvom može pomoći

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Lenovo iskustva

Nakon istraživanja ponude 17,3" laptopa pristojnih karakteristika jučer sam kupio dotični laptop i na prvi pogled mi se jako sviđa.

Nažalost još nisam stavio windowse pa ne znam kakav je u radu. S najnižom cijenom od 4000kn i dvije godine garancije model je

apsolutni best buy u svojoj kategoriji. Ako ne misliš čekati još nekoliko mjeseci da izađe neki novi model požuri i kupi ovog jer

stvarno je prava prilika.

Usput da pitam treba li se kod lenova što posebno prijavljivati za potvrdu garancije kao kod toshibe?

15 godina
neaktivan
Re: Lenovo iskustva
crni23 kaže...

Pozdrav

interesiram se za kupnju lenovo laptopa serije G

LENOVO G770A, 59-324948, Intel® Core™ i3-2350M Processor (3M Cache, 2.30GHz),

4GB, 500GB, dark brown, BTH, 17.3" HD LED (1600x900), AMD Radeon HD6650M 1GB,

DVD/ RW, WIFI Lenovo BGN, Camera 0.2M, 6-cell, Cardreader+HDMI+USB 3.0...evo i konfiguracije ako nekoga zanima

vidim da je definitivno po komponentama best buy u omjeru cijene i komponenti

samo me zanima dal netko ima iskustva s tim laptopima u tom cijenovnom rangu, vidim da ima jako malo recenzija i tema o lenovo laptopima

za skuplje varijante i starije znam da su savrseni

nadam se da netko s iskustvom može pomoći

Hvala unaprijed

Ja sam uzeo upravo taj laptop pred 3 mjeseca , jedino je na mojem Hdd 750 giga,ostalo je isto . Nakon evo tri mjeseca korištenja nemam nikakvih zamjerki .Po meni malo više vremena mi je trebalo da se naviknem na tastaturu jer su tipke malo sitnije nego na ostalim pa baci malo pogled na to a svakako prije kupnje ga probaj ako možeš . Imam garanciju od 12 mjeseci od dana kupnje i to možeš provjeriti na stranici od Lenova sa svojim serijskim brojem .Ako te još šta zanima slobodno pitaj .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice