Laptop za igre zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Laptop za igre

Ovako,trebao bih laptop za igre od alienware koji može igrati assassin s creed,gta 4,crysis i prince of persia 4 dio

Bitno je da je alienware laptop jer stalno idem na lan party i ne da mi se dofurat desktop

Pomozite

Molim vas

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 18:35 (yoyoyo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Laptop za igre

znam ali ako mi netko može reći konfiguraciju koju trebam za te igre

17 godina
RE: Laptop za igre
yoyoyo kaže...

Ovako,trebao bih laptop za igre od alienware koji može igrati assassin s creed,gta 4,crysis i prince of persia 4 dio

Bitno je da je alienware laptop jer stalno idem na lan party i ne da mi se dofurat desktop

Pomozite

Molim vas

Pozz....prvo da te upitam nešto....naime nisam znao da se te igre igraju na Lan Partyyyyyma....malo mi je čudno...razumijem za vožnje, nogomet, košarku, FPS tipa Cod, Unreal, Counter Strike i sl. no za Assassin creed, princ of persia i gore navedeno prvi glas....no ja sam iz stare garde, pa ako ne znam nije mi za zamjerit.

Što se tiće laptopa....hmmm alienware u nas nikako nema, ona kakti firma iz Rijeke što ima sajt na netu je neki teški Fake!! Naime ni telefona nemaju za kontakt (htio sam si naručit kućište).
Tako da ti ostaje Toshiba, Acer, Asus, eventualno pokoji Dell....za Della pogledaj ako ima koji iz XPS serije....gledaj da je 2 ili 4 jezgren procesor, pomogućnosti Intelov na barem 2.2Ghz, da ima 4Gb rama, te minimum 9700GT karticu. Najbitnije od svega je da obratiš pozornost na rezoluciju ekrana....nejdi baš na one 1920 ili 1680 jer te mobilne kartice nisu ni sluge onim za stolna računala....eto uz ovu 9700GT bi rezolucija nativna 1440X900 bila savršena za igre koje si nabrojao..naravno ako imaš mogućnosti uvani su laptopi dosta jeftiniji nego u nas, te se za kojih cca 1400$ nađe punokrvni laptop za gaming, dok su kod nas cijene od 12kkn na više!!

Pogledaj eventualno preko ebay-a, mada je uglavnom dostava jako skupa, a i oderu te za pdv...carine za informatičku robu nema, mada ko zna sa ovim našim mujanima na carini!Namigiva
-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 19:03 (Wiz3m4n).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice