Laptop ''freezing''

poruka: 4
|
čitano: 1.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop ''freezing''

Pogodite koji laptop imam {#} Znaci radi se o HP-ovom modelu 4520s Probook s kojim sam jako zadovoljan,ali zanima me ovo , igrao sam prije nekoliko dana Call of duty 2 online i sve je radilo normalno igrao sam pola sata nakon prestanka a sada mi se dogodi i to 2 puta da samo stane igra i nemam druge opcije nego ga ugasit ručno i upalit,uopće ne reagira....Samo se malo ventilator s lijeve strane dosta ispuhuje zrak.Naime 2 pitanje bi bilo , imam 250 fpsa na pubu i sve je za 5 ali u smokeu mi padne fps dosta jel postoji mozda neka komanda koja ce bar malo pomoći dosta mi je bitno to.I na kraju kupujem ovu tipkovnicu http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+GENIUS+Gaming+KB-G235%2C+crna%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.178 , jeli netko ima takvu i kakva je , iznimno mi je vazno da ima kako sada da kazem multitapping tj da mogu vise od 3 tipke stisnuti da se ne cuje onaj zvuk . To bi bilo sve laku noć i nadam se ujutro da ću dobit odgovor nekakvi {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Laptop ''freezing''
HP4520s kaže...

Pogodite koji laptop imam {#} Znaci radi se o HP-ovom modelu 4520s Probook s kojim sam jako zadovoljan,ali zanima me ovo , igrao sam prije nekoliko dana Call of duty 2 online i sve je radilo normalno igrao sam pola sata nakon prestanka a sada mi se dogodi i to 2 puta da samo stane igra i nemam druge opcije nego ga ugasit ručno i upalit,uopće ne reagira....Samo se malo ventilator s lijeve strane dosta ispuhuje zrak.Naime 2 pitanje bi bilo , imam 250 fpsa na pubu i sve je za 5 ali u smokeu mi padne fps dosta jel postoji mozda neka komanda koja ce bar malo pomoći dosta mi je bitno to.I na kraju kupujem ovu tipkovnicu http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+GENIUS+Gaming+KB-G235%2C+crna%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.178 , jeli netko ima takvu i kakva je , iznimno mi je vazno da ima kako sada da kazem multitapping tj da mogu vise od 3 tipke stisnuti da se ne cuje onaj zvuk . To bi bilo sve laku noć i nadam se ujutro da ću dobit odgovor nekakvi {#}

Skini ovaj program pa provjeri temperature i kada igras na laptopu stavi nesto ispod lijeve strane laptopa da ima zraka.

Mozes jos i kupit neke od ovih hladnjaka.

Na kraju ove stranice imas nesto za optimizaciju. (igras li na dx7 ili dx 9?)

Za tipkovnicu neznam jel je nisam imao.

14 godina
neaktivan

Znam za everest napravit cu to do veceras pa ti javim , igram na dx7 aa na 0 1280 720 , 60 hz i drzi 250 lock , ali u smokeu mi padne na 100 ali valjda se moze nesto rijesit nije bed kada malo dropa fps , prije mi se nije tako freezao zato mije malo cudno... vjerojatno zbog ovog vremena i male sobice , svejedno hvala na pomoci javim ti veceras o rezultatima

14 godina
neaktivan

bump!

65 stupnjeva jel to dobro cpu izmedu 65 i 70 , recite mi koji hladnjak moram kupit da smanjim to stalno mi se freeza laptop nemogu igrati igru u miru

evo kupio sam genius gaming tipkovnicu gdje pise da ima antighosting , ali mogu samo 3 tipke odjedanput (2 ili 3 ) kako ugasit to treba mi za igranje da mogu na ts pricat i sve :D

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+GENIUS+Gaming+KB-G235%2C+crna%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.178

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 22:46 (HP4520s).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice