Laptop za download

poruka: 14
|
čitano: 2.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop

e ovako treba mi neki laptop koji će služiti samo za download filmova serija, igara... tako da će raditi 24h na dan, pa me zanima nešt jeftino tiho s malom potrošnjom i zagrijavanjem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop
Nex9 kaže...

e ovako treba mi neki laptop koji će služiti samo za download filmova serija, igara... tako da će raditi 24h na dan, pa me zanima nešt jeftino tiho s malom potrošnjom i zagrijavanjem

moj savjet- eeePC i ext. disk od 1TB 

:)

u mene radi vec mjesecima bez prestanka, jeftin je, malo se grije (malo trosi ako te zanima to), a sto se tice diska, jednostavno ti je kopirat na bilo koji drugi komp itd.

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
16 godina
neaktivan
Laptop za download

jel tih?

sviđa mi se cijena i sve samo za disk nisam siguran, nije problem za externi već imam 2 od 1TB, samo nebi da mi je upaljen 0-24, a ta 4GB SSD-a mi nije ni za skinuti jedan iso dvd-a, negdje da je više od 100GB

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop za download
Nex9 kaže...

jel tih?

sviđa mi se cijena i sve samo za disk nisam siguran, nije problem za externi već imam 2 od 1TB, samo nebi da mi je upaljen 0-24, a ta 4GB SSD-a mi nije ni za skinuti jedan iso dvd-a, negdje da je više od 100GB

Uzmi Acer aspire ONE, sa 160Gb diskom, košta 2800kuna u mikronisu... Par dana puniš disk (160Gb) pa sve prebaciš na eksterni, to bar nije teško;)

Acer Aspire ONE

imaš i drugih boja od ove roze...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 14:56 (Jason Bourne).
17 godina
neaktivan
Jason Bourne kaže...
Nex9 kaže...

jel tih?

Uzmi Acer aspire ONE, sa 160Gb diskom, košta 2800kuna u mikronisu... Par dana puniš disk (160Gb) pa sve prebaciš na eksterni, to bar nije teško;)

Acer Aspire ONE

imaš i drugih boja od ove roze...

mislim da to kosta vise nego eeePC + 1TB ext.
17 godina
Laptop za download

pa mozers si sastaviti obcan pc za do 700 kuna koji ce imati sve.dobro malo ce vise struje trositi

uzmes neku najjeftiniju maticnu koja ima integriranu graficku,gigu rama najjeftiniji proc koji mozes naci,neki hard i napajanje

stavis u njega neki program za remote desktop da mozes ga mozes kontrolirati gdje god da si i spojis ga jos sa svojim glavnim pc-jem da prebacujes filmove preko lana i to je vise manje to

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crozoki kaže...

pa mozers si sastaviti obcan pc za do 700 kuna koji ce imati sve.dobro malo ce vise struje trositi

uzmes neku najjeftiniju maticnu koja ima integriranu graficku,gigu rama najjeftiniji proc koji mozes naci,neki hard i napajanje

stavis u njega neki program za remote desktop da mozes ga mozes kontrolirati gdje god da si i spojis ga jos sa svojim glavnim pc-jem da prebacujes filmove preko lana i to je vise manje to

Za 700kn LOL! ZA 1500kn mozda vec da.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
protjeran
RE: Laptop
jim kaže...
Nex9 kaže...

moj savjet- eeePC i ext. disk od 1TB 

:)

u mene radi vec mjesecima bez prestanka, jeftin je, malo se grije (malo trosi ako te zanima to), a sto se tice diska, jednostavno ti je kopirat na bilo koji drugi komp itd.

Upravo tako, atom ili neki VIA Eden integrirano rijesenje (maticna ploca + Procesor) a imas i NAT-a (mrezni disk s FTP, HTTP, Torrent itd integriranim protokolom/funkciom),
Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan
Laptop za download

uzmi acer asus je pre malen

acer je brži i sve

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...
crozoki kaže...

Za 700kn LOL! ZA 1500kn mozda vec da.

Nije 700 kuna, nego 1067, ali dobro.
DVD bi trebao samo prilikom instalacije OS-a, pa se može posuditi s drugog računala ili kupiti za stotinjak kuna.

17 godina
Laptop za download

za do 1000 kuna mozes imati dobar komp za skidanje ,sa neta.jos ako imas nesto kod sebe sto mozes iskoristiti,memoriju,hard,kuciste itd jos bolje.ja bih tako nesto napravio,glupo je davati tolike pare za neki laptop

da bi on radio 24 sata dnevno

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 10:34 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop za download

Mislim da za jedan komp koji ce radit 24 sata, potrosnja struje igra znacajnu ulogu... neko kaze, pa moze se uzet obicno racunalo, bilo kakvo, spojit veliki disk, itd., medjutim, to racunalo cim je ukljuceno trosi minimalno dvostruko vise struje nego ijedan laptop... iznimka su racunala starije generacije klase Pentium 200Mhz, ciji je hladnjak procesora manji nego hladnjaci chipseta danasnjih maticnih ploca...

na kraju krajeva, nije potrebno da laptop bude najnoviji, vec i nekoliko godina stari mogu izvrsno posluzit, uz znatno manju potrosnju struje... 

alternativno rjesenje, mozda i jedno od najboljih su malo "bogatiji" routeri koji vec imaju download i torrent managere u firmware-u, pa na njih spojit eksterni disk...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop za download

više mi odgovara laptop i zbog prenosivosti i dimenzija, jer ga mogu staviti i u ladicu ak hoću, a kutiju već imam sam guta struje pa mi je glupo da zbog download-a imam dupli račun za struju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

uzmi acer asus je pre malen

acer je brži i sve

molim te pojasni mi ovo...

stvarno mislis da acer "brze" skida filmove s neta ??? (posto se laptop koristi samo za skidanje ne zanimaju me preformanse u igrama :) :) )

i molim te pojasni mi to  "i sve" ??? jel to trebalo bit nesto pozitivno ? posto acer kosta tocno DUPLO vise.

bez ljutnje, samo bi zelio da mi objasnis..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice