Laptop do 4000 kn

poruka: 31
|
čitano: 8.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Laptop do 4000 kn

evo znaci u potrazi sam za laptopom do 4000 kn...

uglavnom bi se koristio za internet, office i naravno odigrala bi se koja igrica...

znaci integrirana graficka nikako nebi isla...

takoder volio bih veci ekran ali ne znam u odnosu na moj budzet kako to sve bolje uklopit...znaci ekran i grafa dajem prednost grafi...

unaprijed hvala!

vidim da sam sjebo naslov...ugl. svi prijedlozi su dobrodosli...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 21:01 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptot do 4000 kn

Ja kada sam kupovao prije oko 4mj. Isto sam mislio 4k kuna. Manji ekran, ali da mogu igrati igre... ma kakvi... digao mi se limit do 5k kuna pa sam kupio Aspire 5714G :) Sve radi super... nisam pratio to tržište pa neznam... ali kakve bi igre igrao?

0 0 hvala 0
15 godina
Laptot do 4000 kn

Call of Duty 4 i 2 od tog serijala me zanimaju te novi PES i FIFA...

takoder volio bih da mogu zaigrat makar na low i neke novije serijale (Call of Duty MW 2, Black Ops, Mafia II...) bitno je da rade, ne patim na najvece detalje, bitno da ne steka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 22:40 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptot do 4000 kn

Ja bi si skupio još 500kn pa uzeo ovo :S

http://protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-5741g334g32mn-lxpsz0c002/32644

neznam točno da li bi sve radilo... ovaj je jeftiniji jer ima i3, moj ima i5, a grafička i ekran suu isti... ovaj ima 1gb više rama :S

inače moj mi vrti i cod4 i simse 3, godfather 2 i battlefield bad company 2

edit: ta grafa je bolja... ima gddr5 memoriju :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 22:30 (xDinichx).

0 0 hvala 0
15 godina
Laptot do 4000 kn

Sta nitko drugi nema nikakvu preporuku jos za laptop? ajde ljudi pls pomagajte...

ja sam nasao ovih par modela:

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_198&products_id=7544

http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-5552gp342g32mncc-lxr4u0c001/37046

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 19:06 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptot do 4000 kn

{#}d

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:33 (horvativ).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop do 4000 kn
definho kaže...

evo znaci u potrazi sam za laptopom do 4000 kn...

uglavnom bi se koristio za internet, office i naravno odigrala bi se koja igrica...

znaci integrirana graficka nikako nebi isla...

takoder volio bih veci ekran ali ne znam u odnosu na moj budzet kako to sve bolje uklopit...znaci ekran i grafa dajem prednost grafi...

unaprijed hvala!

vidim da sam sjebo naslov...ugl. svi prijedlozi su dobrodosli...

Nudim ti polovan za 3000.. ako te zanima javi mi se u inbox... Cool

15 godina
neaktivan
Laptot do 4000 kn

{#}d

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:34 (horvativ).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptot do 4000 kn

{#}d

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:34 (horvativ).
16 godina
horvativ kaže...

jao covijeku treba laptop za rad a ne da ga glava boli od buke koju ventilator stvara ..stoga dajte savijete ako ste nedugo kupili laptop pa mu recite s cim ste zadovoljni a s cime niste i dajte mu neki savjet što vama smeta na vašem modelu...

ajlakše je lin iskopirati i poslati.. a korisnik sigurno nije glup da nezna na net otici i izvaditi si cijene..

obrazložite post zašto baš taj.. ja mu ga nikako nebih preporučio...

i da li imate iskustva ili znanja da mu prjenoŠutimsnik bez os a preporučujete... svi moji koji su takve kupili uključujući i memne su pop...u sšili

obično laptopi bez osa imaju lošije konponenete u sebi mislim n akvalitetu... i za rad mi je bolje uzeti 15,4 ekran jer ce da ga vuce sa sobom a nemaju svagdje  ili svi 10 m stolove da mogu  s laptopom zauzeti??moje misljenjeŠutim

Moje mišljenje... Nema dobrog laptopa za 4000 kn. Prvi laptop kad sam kupovao sam isto gledao do 4000 kn, povremeno neke igre i ono osnovne stvari, ali nakon par tjedana mi je bilo potrebno i više od toga tako da sam morao uzeti laptop od 6 000 kn. Ako želi igrati novije igre onda će morati izdvojiti više novaca... 

15 godina
neaktivan
horvativ kaže...

stavi na post šta nudiš

pa da ja vidim da li se može mjeriti cijenom i mogučnostima sa ovima koje mu ja preko pajde nudim.tako da ne gnjavim okolo ljude i ne dajem savjete i pokušavam uvaliti nešta što ne vrijedi pa da svoj obraz ne stamotim.... hvala

s time da imaju nove MBO i garanciju god dana najmanje ... molim da se procijeni.. na postu..hvala i pozdravBogataš

Karakteristike:  AMD turion 64 x2, 3gb rama, 320 gb hdd,
 15.4 wxga lcd, 512 mb grafika nVidia.. odvojena od maticne..
1.3 mpx kamera,wlan,btoth i dr...
Baterija traje sa normalnim radom do 4  sata zato jer je
stavljena jaca baterija...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 14:54 (Gamer94).
15 godina
neaktivan

{#}

d

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:35 (horvativ).
15 godina
neaktivan
gamer gamer..lap je zvjerka mora da priznam ..ali nešta mora da naučiš što se prjenosnika tiče grafa nije odvojena od matične
sve se na lazi na MBO i grafički čip samo što je je grafika sama za sebe i ima svoju memoriju a ne sheranu ili slično
vent od proca ti je jednim djelom na grafičkom čipu tako da hladi i grafički čip i procesor..
znači čist račun ode grafa ode i cijela MBO...ne možeš da izvadiš grafu i promjeniš_za neznalice.
ako mi ne vjerujete rastavite laptop i probajte da izvadite grafičku..
majstore 4 sata da traje baterija ma nema šanse možda u sfu
meni taje i duže nekada po 2 dana ali imam lap uštekan u struju a djubre od baterije neće da se isprazni nikako
imam atom pa barerija traje 3.30 sata a tvoja 4 sata???
moguće je da traje 4 sata ali jedino ako laptop udje u standby..ili je lap uštekan u struju.. a nakon 4 sata se ugrije i ugasi_baterija crkla
15 godina
neaktivan
horvativ kaže...
gamer gamer..lap je zvjerka mora da priznam ..ali nešta mora da naučiš  što se prjenosnika tiče grafa nije odvojena od matične
sve se na lazi na MBO i grafički čip samo što je je grafika sama za sebe i ima svoju memoriju a ne sheranu ili slično
vent od proca ti je jednim djelom na grafičkom čipu tako da hladi i grafički čip i procesor..
znači čist račun ode grafa ode i cijela MBO...ne možeš da izvadiš grafu i promjeniš_za neznalice.
ako mi ne vjerujete rastavite laptop i probajte da izvadite grafičku..
majstore 4 sata da traje baterija ma nema šanse možda u sfu
meni taje i duže nekada po 2 dana ali imam lap uštekan u struju a djubre od baterije neće da se isprazni nikako
imam atom pa barerija traje 3.30 sata a tvoja 4 sata???
moguće je da traje 4 sata ali jedino ako laptop udje u standby..ili je lap uštekan u struju.. a nakon 4 sata se ugrije i ugasi_baterija crkla

majstore jel znaš ako želiš da ti manje grije laptop da ga underclockaš?

Majstore jel je pita laptop za igranje a ne nešto šta mu ti nudiš ...

Molim te

Tyvm Tyvm
I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
15 godina
neaktivan

uzmi taj u protisa.

ili ovaj ASUS.

16 godina
horvativ kaže...

haloooooooooooooooooooooooo!pojma ti nemaš to je moje mišljenje!

ima ima! veća je vjerojatnost da ćeš s laptopom koji košta 2 soma kuna biti zadovoljniji nego s onim koji košta 10 soma kuna ..zašto majstore. evo jedan recept pa kuhaj..

slabiji lap slabija grafa sve slabije =manje zagrijavanje, duži rad baterije.. opet ugodan rad za surfanje gledanje filmova....igranje ma tko se igra još na laptopu_mislim one zatjevnije igre??ne onaj koji je pametan naravno taj si kupi komapa stolnoga za 7 k kuna i igra se i ne zamara se s prjenosnikom.

...

Pričaš gluposti.

15 godina
neaktivan
Laptot do 4000 kn

čovjek nema para pa se tiješi. :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
horvativ kaže...

haloooooooooooooooooooooooo!pojma ti nemaš to je moje mišljenje!

ima ima! veća je vjerojatnost da ćeš s laptopom koji košta 2 soma kuna biti zadovoljniji nego s onim koji košta 10 soma kuna ..zašto majstore. evo jedan recept pa kuhaj..

slabiji lap slabija grafa sve slabije =manje zagrijavanje, duži rad baterije.. opet ugodan rad za surfanje gledanje filmova....igranje ma tko se igra još na laptopu_mislim one zatjevnije igre??ne onaj koji je pametan naravno taj si kupi komapa stolnoga za 7 k kuna i igra se i ne zamara se s prjenosnikom.

...

Pričaš gluposti.

glumi Delboya...

EDIT :

Neće ti staviti u laptop od 10k kuna bateriju koja ne vridi konj...

Ma neću kupiti kartone na glupostima...

Btw laptopi su par koraka iza kompova danas pa ne pametuj hrvativ...

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 14:34 (JokeKralj).
16 godina

Lijepi pozdrav :D

Trebao bih preporuku laptopa do 4000kn, koristit će se za internet, multimediju, možda Football Manager odigrat. Po mogućnosti da bude mašina koja će radit bez trzanja čim duže.

Hvala

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

{#}f

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 0:37 (horvativ).
15 godina
neaktivan
Laptop do 4000 kn

bez nervoze :)

evo ti jedan HP  koji se ne grije, relativno pristojne konfiguracije u toj cjenovnoj kategoriji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kamilica.jak kaže...

bez nervoze :)

evo ti jedan HP  koji se ne grije, relativno pristojne konfiguracije u toj cjenovnoj kategoriji.

sasvim ok...mašina..i ugodna za rad..makar bih ja rađe uzeo asusov ili acerov model tog cjenovnog ranga ali svako preferira svoju firmu..

14 godina
neaktivan

Ljudi,ajde ko kaze da ga zdim da se na laptopu koji kupis  za 4000 kn nemoze igrat velke igre...moze...

negde oko 4800 kn acerov laptop:

2.20 GHz,2 gb ram,250 HDD grafa 1 gb...

na njemu mozes bez problema igrat velke igre ko sto su Gta IV,call of duty MW2...

15 godina
neaktivan
horvativ kaže...

" majstore jel znaš ako želiš da ti manje grije laptop da ga

underclockaš?

Majstore jel je pita laptop za igranje a ne nešto šta mu ti

nudiš ...

Molim te"

halo ja ne prodajem ništa ali znam tko prodaje..majstore čitaj

post i ne spamaj..

čovjek pita za laptop za raditi i da pokoju igru odigra..znači

rad da ti ne odu uši od buke ventilatora i da imam udobnu

tipkovnicu i naslon za ruke znači poslovni laptop...ne

spamaj..moje odogovore...i ne prićaj gluposti..nisam nešta

prepametan da filozofiram o laptopima ali evo recite šta bolje

od mene preporučate i obrazložite pa onda popujete i

pljujite..doslovno niste ništa ponudilli jeftinije a ni

bolje..kssssssssssssssssssssss

gledaj ne želim se svađati bzvz jer govriš stvari kojima provociraš druge korisnike ( sam odabir izraza , izražavanje poput švercera na pazaru , itd... )

Ja sam svoj laptop platia 4300 (iako ima jeftinija varijanta s internom grafikom) i ventilator jedva da čujem .. Tipkovnica = preporod za prste... Dakle kssss ili šta već ti kažeš

14 godina
neaktivan

http://www.hgspot.hr/53517/prijenosno-racunalo-acer-emachines-e727-lx-nak0c-009-

pogledajte u info ovom laptopu ne vidim razlog zasto se na njemu nebi molge igrat igre kao sto su gta IV call of duty MW2....

ima jak procesor i dobru grafu...

ko ima nesto protiv laptopa nek napise....NevinašceOsmijeh

15 godina
neaktivan
cropro 1980 kaže...

http://www.hgspot.hr/53517/prijenosno-racunalo-acer-emachines-e727-lx-nak0c-009-

pogledajte u info ovom laptopu ne vidim razlog zasto se na njemu nebi molge igrat igre kao sto su gta IV call of duty MW2....

ima jak procesor i dobru grafu...

ko ima nesto protiv laptopa nek napise....NevinašceOsmijeh

link ti ne radi...

17 godina
neaktivan
Laptop do 4000 kn

Čim vidim ono intel GMA jeza me prođe

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop do 4000 kn

a mene kad vidim HG spot :D

pala mi napamet i ova TOSHIBA

0 0 hvala 0
Nova poruka