Laptop do 3,500 kn

poruka: 3
|
čitano: 2.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop do 3,500 kn

Znači, treba mi laptop za 3,500 kn. Gornja granica je 3,900 kn.

Da je poznata marka, dobra garancija. Treba mi samo za internet i druge stvari (malo nekih nezahtjevnih programa).

Znam da ima jeftinijh laptopa samo za internet, ali ja sam odabrao da cu dati bas tocno ovu sumu novca za to.

Znaci nemora grafa bit prejaka, samo da furi laptop (Bilo bi poželjno da je na Windows 7-ici).

Znaci da moze podnjeti office i internet, sve te osnovne programe bez problema. Znam da ce za tu sumu novca moci podnositi i stosta drugo, ali mi to nije bitno.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Laptop do 3,500 kn
TheGh0st kaže...

Znači, treba mi laptop za 3,500 kn. Gornja granica je 3,900 kn.

Da je poznata marka, dobra garancija. Treba mi samo za internet i druge stvari (malo nekih nezahtjevnih programa).

Znam da ima jeftinijh laptopa samo za internet, ali ja sam odabrao da cu dati bas tocno ovu sumu novca za to.

Znaci nemora grafa bit prejaka, samo da furi laptop (Bilo bi poželjno da je na Windows 7-ici).

Znaci da moze podnjeti office i internet, sve te osnovne programe bez problema. Znam da ce za tu sumu novca moci podnositi i stosta drugo, ali mi to nije bitno.

Hvala!

Izvoli:

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-g62b55sm-xf377ea-36-mj-jamstvo/44369

ovaj lap je za tebe kao stvoren...

Moja preporuka! 

Etiam tu, Brute, mi fili!
16 godina
Laptop do 3,500 kn

Ja sam negdje nasao mislim Fujitsu sa i5 i Radeon 550v za 3700, al sam izgubio link {#}.

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice