Laptop + Eee PC

poruka: 6
|
čitano: 1.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Laptop + Eee PC

Imam u planu kupiti laptop za faks, a mislim da ne bi bilo loše kupiti neki na kojem se mogu fino igrati (samim time, i mnogo toga ostalog) koji može slobodno biti malo teži jer ga neću jako često prenositi, a uz njega i Asus Eee PC ili nešto tipa njega (slobodno predložite neku konkurenciju iz ove kategorije, ako je bolja), koji će mi služiti za korištenje dok sam u pokretu, jer na faxu imamo osiguran besplatan wireless.

Sve zajedno bi trebalo koštati oko 8 000 kuna. Pa, predložite mi štogod Osmijeh

Hvala

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop + Eee PC
Od Asus Eee bolje bi ti bilo sacekati da u nas dođe Acer Aspire One. I ja ga cekam al nikako da dođe:(
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Laptop + Eee PC

eee 7" ti kod nas sad košta 2200 kuna, tako da ti za laptop ostaje 5800kn. pošto s rekao da se planiraš malo igrati na laptopu neče biti baš lako. još ako budeš čekao Wind koji če biti još više para, samim time ti za laptop ostaje još manje što govori da se najvjerovatnije nečeš igari na laptopu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop + Eee PC

Ja da sam na tvom mjestu mi sacekao jos do 10 mj kada su najavili dolazak novog asus eee pc 1000 ja jacim procom i vecim monitorom od prijasnjeg

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buky kaže...

Ja da sam na tvom mjestu mi sacekao jos do 10 mj kada su najavili dolazak novog asus eee pc 1000 ja jacim procom i vecim monitorom od prijasnjeg

ma da. još 900 nije došao a kamoli 1000. covjek raspolaže s 8000 kn, u tvom slučaju eee 1000 če kod nas koštati sigurno nekih 3500kn. ali neka bude 3000. ostaje mu 5000, šta on može kupiti za 5k da se može igrati???? ništa, nema teorije. minus onih 500kn što vise u zraku
17 godina
protjeran

ja bih kupio jedan pametni telefon i laptop koji lako nadogradiš. acer je izvrstan za multimediju i dodaš jedan 250 gb hard i sve si rješio.

Z
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice