Kupnja novog laptopa

poruka: 62
|
čitano: 11.947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

Bezveze se raspravlja o  logicovom laptopu i HP-u uopce kad je i sam autor teme napomenuo da ne zeli HP. Jos jednom napominjem da za 5500 kn nikako ne moze dobit bolji laptop za igranje od onog asusovog ili acerovog ... HP sucks  Smijeh  Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupnja novog laptopa

Hehehehe

Osim ako pokusas instalirati xp na neki noviji model ;)

Tad bi im psovao sve po spisku ;)

HP recimo ima daleko bolju podrsku sto se tice drivera-.

Kod nejga nema modela koji imaju drivere samo za vistu i xp. Uvijek ima za sve prethodne OS-ove.

:)
16 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

Pozdrav,

Da ne otvaram novu temo nadovezujem se na ovu.

Nakon dugog traženja i proučavanja došao sam do 2 laptopa i nemogu se odlučiti koji kupiti. U pitanju su Asus N71Jq i Toshiba L670 - 15Q, razlikuju se u konfiguraciji čak toliko da bi neko odmah mogao reći da je Asus N71Jq bolji, ali je i skuplji, no mene zanima koji bio bio kvalitetniji i isplatljiviji s obzirom da bi trebao vrtiti Adobe Premiere ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mirek kaže...

Pozdrav,

Da ne otvaram novu temo nadovezujem se na ovu.

Nakon dugog traženja i proučavanja došao sam do 2 laptopa i nemogu se odlučiti koji kupiti. U pitanju su Asus N71Jq i Toshiba L670 - 15Q, razlikuju se u konfiguraciji čak toliko da bi neko odmah mogao reći da je Asus N71Jq bolji, ali je i skuplji, no mene zanima koji bio bio kvalitetniji i isplatljiviji s obzirom da bi trebao vrtiti Adobe Premiere ?

ovog asusa  ima mi prijatelj cca mjesec dana... prije kojih tjedan dana sam malo prckao po njemu na jednom LAN party-u ... Sto se tice performansa sve je jasno, laptop rula. Ekran i Izrada su mi super sjeli a k tome je i lijepo dizjniran ... Platio ga je nesto vise od 8000 kn. Po meni vrijedi svake kune. Toshibu nisam koristio ...

15 godina
Kupnja novog laptopa

dal ima tko kakvog iskustva sa kupovanjem preko interneta???

jer htio bi kupiti lap koji mi je simeparonja preporučio al nemam nikakvog iskustva sa kupovanjem online, tj. nisam nikad tak kupovao pa me strah da se neće što zajebat jer ipak ne kupuje se mala stvar...

bojim se da me ne zajebu tak da recimo im pošalju model koji nisam naručio ili da ima drugačije komponente od onih napisanih na stranici

dal ima tko od vas iskustva sa kupovanjem preko interneta pa da mi kaže svoje iskustvo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

Zavisi, odakle si mislio kupovati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=31316&s=1-Notebook-Acer-Aspire-5942G434G32Mn-LXPMQ0C003

evo od njih, taj model bi htio naručiti l kak nisam nikad tak kupovao trta me...

najviše me jebe to šta oni tek šalju robu nakon što se uplate novci na račun za proizvod i šalju to preko overseas-a

gledao sam jučer uvjete poslovanja i ono nije nešto strašno, (plati pa kad sjednu im novci oni šalju robu i u roku od dva dana kak sus jeli im novci roba dolazi), jedino to šta se plača unaprijed i šta nisam nikad tak šta kupovao a ne kupuje se mala stvar pa me to jebe malo...

da nebi bilo zajebancija il da me ne sjebu neka...

15 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

Koliko ja znam, Protis je vrlo pouzdana tvrtka, mislim da ne bi trebao imati problema s njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma mislim da tu nemas s njima nikakvih problema. Mislim da nisu nikoga zafrknuli pa ne vidim zasto bi tebe.

A i kad uplatis imas potvrdu da si uplatio tako da te ne mogu za****

15 godina
Kupnja novog laptopa

ma sad se još premišljam što se tiče toga...

jer takav model koji bi kupio tamo kod njih sam našao u karlovcu a tamo mogu otić sa bratićem dok ide na faks pa da lap dobijem odmah na ruke...

a sad ako tamo ne bude bilo takvog modela onda mi je druga opcija da kod njih naručim....

je da je u karlovcu 400 kn više al ga barem dobijem na ruke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

Ma ne bi to trebap biti problem, posebice kod provjerenih shopova, ja sam kod njih kupio RAMe i stigli su, kako je receno dobijes potvrdu... I ja sam skeptican kad kupujem preko interneta, zbog sigurnosti i to, ali mislim da bi tu buducnost trebala biti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ok, bdem prvo vidio u karlovcu, pa ako tamo nema uzmem kod ovih...

ovako ljudi da isto još nešto pitam, znam da nema veze sa kupovinom ali igra i to ulogu...

kako na najbolji način da se dobije puna snaga baterije na novom laptou???

ja sam mislio kad nabavim lap da ga ispraznim dok ga kupim (to bi bilo znači stavljanje windowsa), stavim na struju 24 sata, pa ispraznit bateriju i zatim opet 24 sata da bude na punjaču, naravno dok je na punjaču da se ne koristi laptop...

sad što vi mislite o tome, dal je dobra to opcija ili ima koja druga što se tiće toga da se dobije maksimum od baterije...

ovo otvaram ovdje zbog toga jer vidim da se dosta čita ova tema i da ne otvaram sad novu temu a mogu odgovor dobit i ovdje...

15 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

Ne bih znao, ja sa svojom nisam nista radio, medutim ako hoces da ti duze traje izvadi bateriju a prikopcaj laptop u struju dok si negdje kuci, i nemoj punit bateriju ''preko vrha'', znaci da je nonstop ukljucen.... Ali po iskustvu bi rekao da ce vise manje sve otic nakon nekog  poduzeg vremena

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 13:03 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

moj je radio na napajanju sa baterijom i sve ok s njom, i danas traje preko 2i pol sata. Službeni na dockingu s baterijom i opet radi 3 sata

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ne bih znao, ja sa svojom nisam nista radio, medutim ako hoces da ti duze traje izvadi bateriju a prikopcaj laptop u struju dok si negdje kuci, i nemoj punit bateriju ''preko vrha'', znaci da je nonstop ukljucen.... Ali po iskustvu bi rekao da ce vise manje sve otic nakon nekog  poduzeg vremena

Zasto da je izvadi? To je budalastina. Koja je poenta laptopa ako ces bateriju drzati u frizideru sa 40% popunjenosti sto je kao teoretski najbolje za bateriju. Ona ce crknuti za dvije ili tri godine a tad lap ionako nece vrijediti nista sa ili bez baterije. 

15 godina
uskoro će se nabavljati lap, sad još samo gledam dali ovaj preporučeni ili acer aspire 7741 http://www.hgspot.hr/53269/prijenosno-racunalo-acer-aspire-7741g-lx-pt10c-002-lx-pt10c-002-
kad nabavim lap napisat ću i pregled laptopa koji će biti kupljen, vjerojatno će bit 7741, stoga uskoro očekujte prve dojmove jednog od ova dva laptopa
15 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

ne razumijem zasto dati 6.400kn u hg šrotu nego uzeti lagano iz protisa za 5.800kn

:S

xFire: rebelsy

1 0 hvala 0
15 godina

zato jer ga vamo dobijem na ruke, a tamo se moram hebavat sa naručivanjem, a i starci mi seru da šta budem naručivao preko neta pa da me zahebaju...

da se mene pita ja bi naručio preko neta al kad starci moraju pametovat budem onda ovak uzo...

a ovaj ima i duplo veći hard od onog koji mi je preporučen...

iako bi radije uzo ovaj koij mi je preporučen al zbog staraca moram ovak napravit i više para dat... -.-'

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 10:58 (matija656).
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

zato jer ga vamo dobijem na ruke, a tamo se moram hebavat sa naručivanjem, a i starci mi seru da šta budem naručivao preko neta pa da me zahebaju...

da se mene pita ja bi naručio preko neta al kad starci moraju pametovat budem onda ovak uzo...

a ovaj ima i duplo veći hard od onog koji mi je preporučen...

iako bi radije uzo ovaj koij mi je preporučen al zbog staraca moram ovak napravit i više para dat... -.-'

pa ionako starci daju pare a ne ti pa ti je svejedno Cool

15 godina
pa da ti pravo kažem ne daju starci pare nego ja sa svojom ušteđevinom plačam tak da... :D
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...
pa da ti pravo kažem ne daju starci pare nego ja sa svojom ušteđevinom plačam tak da... :D

pa onda ides na svoj rizik ne na njihov ako naručiš u protisa Cool

16 godina
Kupnja novog laptopa

Kaj kažeš na ovo?

LAPTOP

Laptop je novi, nekorišten i ima račun i potpuno jamstvo.

Poznam dečka koji ga prodaje i vidio sam uživo taj laptop, super je. 

Mislim da je jako dobra cijena.

Ako treba, laptop se može poslati i poštom.

0 0 hvala 0
15 godina
oobo kaže...

Kaj kažeš na ovo?

LAPTOP

Laptop je novi, nekorišten i ima račun i potpuno jamstvo.

Poznam dečka koji ga prodaje i vidio sam uživo taj laptop, super je. 

Mislim da je jako dobra cijena.

Ako treba, laptop se može poslati i poštom.

hvala na ponudi al kad kupujem tak šta radije odem u trgovinu i da kupim novo (da vidim kad ga on donese onak zapakovanog), šta je sigurno sigurno je... :D

naručio bi ja to iz protisa al sinoć su mi počeli pametovat oko toga pa budem ovak uzo da mi ne vise za vratom -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 12:38 (matija656).
15 godina
Kupnja novog laptopa

isto da pitam dal se isplati dat 400 kn više za ovaj lap u hg-spotu a ima duplo veći hard od onog iz protisa???

konfiguracija je ista u oba samo što ovaj ima veći hard

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

pa i nije samo hard, ovaj u hg-a ima veci ekran,17.3" dok u protisa 15.6"

ako ti to nije bitno nego samo velicina diska, ja bi manji pa za tu lovu uzet eksterni od 500GB Cool

a i ostane ti jos love, pa razlika je tu 1000kn Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:57 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

to stoji znam da...

ma i ja bi najradije 5942 nego ovog jer ima istu konfu za manje pare (ako bi kupovao taj model onda bi uzo u karlovcu kad bi bratić išo na faks a tamo je model 5942 6000 kn), pa zato pitam dal se isplati uzet ovaj u hg spotu jer hg spot ima trgovinu u rijeci, ja sam u opatiji na faksu, pa da se slučajno šta zmrda bi ga lako mogo odnjet na servis...

a sad razlika od 400 kn je u ta dva modela a ovaj 7741 ima veći ekran i duplo veći hard...

16 godina
neaktivan

eksterni 2.5" mozes kupit za 500kn te razlike. No ako ti se sta zdrma bolje ti je da ti je servis blize

jedino ne znam koliko ti je problem sto je 17.3", tezi je, nije praktican za nosit stalno tamo-amo

15 godina

ma ja lap na faksu ne nosim toliko, do frenda možda koji put i to je to...

na faks sam da u dvije godine nosio samo jednom tak da na faks se neće toliko nosit, jako malo, najviše će se nosit sa faksa doma i nazad na faks kad će se ić kući, to su jedina nošenja laptopa...

a što se tiće težine kupio bi ruksak za njega ne onak torba na jedno rame, lakše mi je sa ovim nosit lap, pa to šta bi bio malo teži od starog nebi bio neki problem...

16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

ma ja lap na faksu ne nosim toliko, do frenda možda koji put i to je to...

na faks sam da u dvije godine nosio samo jednom tak da na faks se neće toliko nosit, jako malo, najviše će se nosit sa faksa doma i nazad na faks kad će se ić kući, to su jedina nošenja laptopa...

a što se tiće težine kupio bi ruksak za njega ne onak torba na jedno rame, lakše mi je sa ovim nosit lap, pa to šta bi bio malo teži od starog nebi bio neki problem...

Onda uzmi ovog u hgspota. 

Ali kad budes torbu uzimao pazi na velicinu, tj odma pokusaj stavit laptop unutra, jer dosta tih torbi su kao za 17" a na kraju jedva stane laptop unutra

16 godina
neaktivan
Kupnja novog laptopa

Što se tiče kupovine u protisu već je bilo govora o tome na forumu

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/protis-iskustva/21192.aspx

Pa da znaš što možeš očekivati, obično malo duže čekaš ali i prođej jeftinije tako da se isplati al normalno sve ima + i -

Mislim da iz teme protis iskustva možeš izvuči zaključak kako je kupovati kod svih web shopova.

Y.P.F.
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice