Još jedna kupnja laptopa...

poruka: 13
|
čitano: 2.614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok svima,

uskoro kupujem prvi laptop no ne mogu se odlučiti koji. Surfam i razbijam glavu već 2 sata ali se svejedno ne mogu odlučiti.

Za oko su mi zapeli Lenovo ThinkPad R61i i HP 6715b.

R61i http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_107&products_id=2552

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6232   ima li neke veće razlike između ta dva R61i?

HP 6715b 

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5500108

ili možda

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_107&products_id=3107

Kod R61i mi se sviđa kvaliteta, dok s HP-ovom nisam upoznata.

Na laptopu se ne mislim igrati.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Još jedna kupnja laptopa...

Definitivno Lenovo ThinkPad R61i,to je moje mišljenje!Imam dva "obična Lenova" i jedan ThinkPad i svi su besprijekorni!!!Naravno dva su od firme.S HP-om imam loša iskustva.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

Hvala!Ovo je bilo brzo...

Razmislit ću još. Ima li taj ThinkPad pravi touchpad? Kakva je baterija u stvarnosti? Može li se priključiti putna? Koji je od ona 2 bolji?

Hvala još jednom :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2008 21:57 (sonja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

Definitivno Lenovo ThinkPad R61i,to je moje mišljenje!Imam dva "obična Lenova" i jedan ThinkPad i svi su besprijekorni!!!Naravno dva su od firme.S HP-om imam loša iskustva.

Odustani od HP-a. I ja imam puno loših iskustava
17 godina
neaktivan

Zanimljivo, ja doma imam jedan HPac već oko 4 godine i nikada nisam imao nikakvih problema s njime. Tada je bio jak stroj (Athlon 64 3200+, 512MB rama, GeForce 4MX grafika, 17" widescreen...), a danas ga moji starci još koriste za sve što im treba (internet, office i multimedija). Ne znam kakvi su današnji HPjci, ali koliko ja znam to je uvijek bila solidna marka, dok je Lenovo relativno novi igrač u areni i još se nije stigao toliko dokazati kao jedan HP.

Po meni treba obratiti više pozornosti na komponente u laptopu, a manje na samu marku, jer sve su komponente na kraju krajeva proizvedene u Tajvanu Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
 Ali ako zelis proc jeftinije, uzmes ga ovdi http://www.brrax.hr/DesktopDefault.aspx?tabid=250&categoryID=290&productID=11056 , a za 600kn razlike uzmes koju dobru periferiju, ili se jednostavno pocastis...
Inace, isti model svakodnevno koristim, rezolucija je odlicna, a i prije sam hp/compaq uzima i nikad problema s njima. Eto, ljudima se desava svasta, ali to je valjda jednako ka i s autima, peh!
17 godina
neaktivan

hp već koristim duže vrijeme   jak sam zadovoljn njime ja imam 6710 b

17 godina
neaktivan

Hvala svima na savjetima! Ipak sam se odlučila za HP 6715b, pa kako bude :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj IBM R61 iz Mikronisa je najbolji jer nema integriranu grafičku kao jednu od glavnijih stvari i kao što je poznato kod IBM-ovih laptopa - kvaliteta (imam IBM-a pa znam o čemu pričam). 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
to bi bio i moj izbor..
17 godina
sonja kaže...

Hvala svima na savjetima! Ipak sam se odlučila za HP 6715b, pa kako bude :)

greška....
HP ima VELIKIH problema sa napajanjem, ekranom i tipkovnicom!!!! -> provjereno i u mikronisu i u msanu... na lopate bacaju napajanja i ekrane...

I samo za info - Thinkpadi su izmislisli touchepad (to si pitala maloprije) i još mnogo toga u laptop svijetu!
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Zanimljivo, ja doma imam jedan HPac već oko 4 godine i nikada nisam imao nikakvih problema s njime. Tada je bio jak stroj (Athlon 64 3200+, 512MB rama, GeForce 4MX grafika, 17" widescreen...), a danas ga moji starci još koriste za sve što im treba (internet, office i multimedija). Ne znam kakvi su današnji HPjci, ali koliko ja znam to je uvijek bila solidna marka, dok je Lenovo relativno novi igrač u areni i još se nije stigao toliko dokazati kao jedan HP.

Po meni treba obratiti više pozornosti na komponente u laptopu, a manje na samu marku, jer sve su komponente na kraju krajeva proizvedene u Tajvanu Belji se

dok je Lenovo relativno novi igrač u areni i još se nije stigao toliko dokazati kao jedan HP ----  LOL!!!!!
Lenovo, Thinkpad ... nisi za Thinkpad cuo?!?!
17 godina

Ako hoćeš proć jeftinije uzmi si Fujitsu-Simemens.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice