Jucer sam na poslu updejtao sa verzije 1.05 na verziju 1.06 te restartao komp nakon cega su startale glavobolje.
Ekran je crn,sve lampice reagiraju,vent radi hdd ne reagira cuje se da lap pokusava citati sa cd-a te ostalih prikopcanih jedinica (usb).
Procitao sam u 5 sati preko 100 tutoriala i pokusao sve i svasta....skuzio sam da ima crysis mod rada koji se ukljucuje na ovaj nacin.
Izvadi se baterija te se iskopca sa punjaca.
Stisne se Fn+Esc tipke te se ukopca punjac i pritisne se gumb za power on,nakon cega se otpustaju tipke.
Nakon toga laptop provjerava sve jedinice i cita sa njih trazeci novi update biosa koji ja prilozim ali nista :/
Napravim sve navedeno na vise sajtova:
skinem hp usb disk storage format tool te koristim fat 32 file system i creiram dosstartup disk sa usb-om
te posto na netu nema nigdje objasnjenja za te insyde h20 biose koristio sam metode za sve ostale bios proizvodace ali bezuspjesno.
http://forums.mydigitallife.info/threads/2105-BIOS-Recovery-procedures
Na stranici proizvodaca nema nikakvih informacija...a neznam dali se gubi garancija ako se flasha bios na acerovim prijenosnicima...sa time da sam ga fleshao jer sam imao problema sa sistemom te sam mislio da ce flash pomoci...
Ako neko zna nesto vise o tome neka se javi...jer mi malo fali da zovem servis :/