HP SLATE is better than Aplle iPad

poruka: 5
|
čitano: 1.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

ne treba previše riječi trošiti..@ Artfull..moje saučešće ....

pa čovjek ne može više niti što napisati od nezrele balavurdije...enivej...stavljam informaciju iz razloga da se napravi presjek i usporedba HP slate-a i Ipada..čisto iz razloga da zainteresirani što bolje investiraju novac...e sad ako je to zlo..Neodlučan...

@ danny moderatoru...hvala na razumijevanju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 12:54 (linuxjuzer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad već započinješ temu mogao bi i napisati neke argumente jer stavit dva linka stvarno nije dovoljno. Barem bez nekog mini opisa sto se iza linkova nalazi većina ljudi neće ni htjeti kliknuti na iste.

Pogotovo korisnici appleovih mobilnih proizvoda, jer ti linkovi vode na flash filmice.

BTW, pogledao sam filmice i stvarno nisam naisao na ništa iz čega bi zaključio da je slate imalo bolji od ipada. A ako i bude, dok slate izadje ipad ce već dobiti novu reviziju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP SLATE is better than Aplle iPad
Glamdring kaže...

Kad već započinješ temu mogao bi i napisati neke argumente jer stavit dva linka stvarno nije dovoljno. Barem bez nekog mini opisa sto se iza linkova nalazi većina ljudi neće ni htjeti kliknuti na iste.

Pogotovo korisnici appleovih mobilnih proizvoda, jer ti linkovi vode na flash filmice.

BTW, pogledao sam filmice i stvarno nisam naisao na ništa iz čega bi zaključio da je slate imalo bolji od ipada. A ako i bude, dok slate izadje ipad ce već dobiti novu reviziju.

Možda je njemu bolje kad baterija na hp slate traje duplo manje nego na ipaduSmijeh

http://free-iphone-3gs-ipad-ipod-touch-google-android.webstarts.com
17 godina
neaktivan

ja nevolim apple ali ima bolju autonomiju i svakako najbolji ekran od svih dostupnih ili najavljenih tableta.Slate uskace ko i kinezi sa windows platformom i flashom ali ne ko i kinezi sa cijenom tako da ne mislim da ce poluciti neki rezultat.Jer ovo je sam netbook pretocen u tablet za duplu cijenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 15:25 (Tcherot).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Toliko rijeci trosite na Slate vs iPad, je li tko spomenuto google-ov tablet?Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice