Poštovani forumaši,
Nisam znao u koju bi temu ovo stavio pa sam odredio ovdje, naime nakon par godina rada odlučio sam očistiti ventilator na laptopu te promijeniti termalnu pastu. Inače laptop je kupljen u Centro.hr te sam odmah imao dvije reklamacije (bezuspješne) u vezi problema oko BSOD-a kada u isto vrijeme radi wifi i miš preko bluetootha (problem koji su imali mnogi vanka), ali mi servis nije odobrio reklamaciju tj. da se to njima ne događa, nakon šta sam instalirao 3 verzije windowsa uvijek bi se javljao isti problem pa sam se pomirio s tim. E sad da se vratim na prethodnu temu, otvorim laptom kad ono gledam navoje na hladnjaku koji ide na procesor, ka da su zavidavali sa zubima od krokodila, ne mogu odvijačem ništa, užas jedan. Sad me zanima da li je još itko imalo sličnih iskustava?
Nadalje, isto sam probleme imao u Linksa sa monitorom, Dell U2715H, 2 puta ga vraćao radi mrtvog piksela (na različitim mjestima) da bi na kraju dobio neki vidno rabljeni sa jednim zaglavljenim pikselom u kutu koji se ni ne vidi, ali me to toliko iscrpilo da nisam imao snage vraćati ga opet u trgovinu, jednostavno sam zaključio kako više ne bi u nas kupio ni termalnu pastu.
https://www.dropbox.com/s/zy0429lny6uiwk8/IMG_20180515_141132.jpg?dl=0