HP ProBook 4510s ili HP ProBook 4515s ?

poruka: 4
|
čitano: 5.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim savjet. Spremam se na kupnju prijenosnika, a kako sam odlučio potrošiti oko 5000 kuna, izbor je pao na ova dva prijenosnika;

HP ProBook 4510s

HP ProBook 4515s

Osim sitne razlike u cijeni i naravno, procesoru, sve ostalo je što se tiče konfiguracije jednako. Stoga molim savjet; Uzeti AMD verziju ili Intelovu? Koje su prednosti i mane, i ima li ih uopće? I ako netko ima neki bolji prijedlog za kupnju, slobodno navedite.

Čitao sam malo iskustva s ovim prijenosnikom, pa da odmah kažem da mi nije važno jel' mu površina osjetljiva i koja mu je boja, primarno trebam prijenosnik za gaming ali i prijenosnik  koji je uz to i relativno portabilan ( jer ga namjeravam koristit i za druge funkcije, faks i sl). A ovaj mi izgleda kao da bi mogao zadovoljiti te osobine.

Ruff D.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ja bih si uzeo HP ProBook 4510s. Baterija mu traje duže što je kod mene plus. Ono AMD - INTEL nema baš neke velike razlike, stoga bih ja odabrao prvi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HP ProBook 4510s
KUPILA SAM OVAJ PROBOOK 4510S ALI SAD IMAM MALI PROBLEM, POMJESALE SU MI SE DATOTEKE RECIMO KAD KLIKNES NA INTERNET EXPLORER OTVORI SE WINDOWS MEDIA PLAYER ZA SLIKE I MELODIJE KAKO DA TO SAD VRATIM ONAKO KAKO JE I BILO
RECIMO KAD KLIKNES NA INTERNET DA SE POKAZE POVEZIVANJE A NE WINDOWS MEDIA ILI NESTO DRUGO, NEMAM UOPSTE VEZE NIKAKO NE MOGU NA VEZU SA INTERNETOM NOV JE KUPILA SAM GA PRIJE 6 DANA, ZNA LI IKO STA DA RADIM DA TO VRATIM? Hvala
diana.s
16 godina
neaktivan
RE: HP ProBook 4510s

Reinstaliraj Windowse

Follow the white rabbit.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice