HP Presario F572US WiFi Problem

poruka: 6
|
čitano: 887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozz ekipa na navedenom HPu imam problem s WiFijem,znači kad ga upalim nekad mi ga ni neželi prikazati da postoji uopče WiFi ugrađen u njemu,a nekad ga pokaže i spoji se i bude spojen 10-20 minuta i sam se odspoji i onda ga više nikako nemogu spojiti,probao sam WiFi modul prebaciti iz HP DV6000Z i ista stvar se događa,probao sam novi windows staviti,bio je prije XP sad sam stavio Win 7 32BIT ultimate i stavio sam 4gb rama(trebam 32bitni os radi kontrolera).

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Po specifikacijama imaju jedan i drugi Broadcom WLAN, jesi probao sa problematičnim modulom u HP-u DV6000Z... Možda driver zeza

Ako niš drugo dignut neku Live distru linuxa da eliminiraš hardverski problem

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: HP Presario F572US WiFi Problem
Flying Dutchman kaže...

Po specifikacijama imaju jedan i drugi Broadcom WLAN, jesi probao sa problematičnim modulom u HP-u DV6000Z... Možda driver zeza

Problem je što mi GPU na dv6000Z nevalja,sad sam uzeo iz nekog fitjusu siemensa WLAN pa sad ću potražiti drivere,i imam neki neinstalirani driver coprocessor,sad ću za njega naći drivere isto.

15 godina
kruskar kaže...
Flying Dutchman kaže...

Problem je što mi GPU na dv6000Z nevalja,sad sam uzeo iz nekog fitjusu siemensa WLAN pa sad ću potražiti drivere,i imam neki neinstalirani driver coprocessor,sad ću za njega naći drivere isto.

za coprocessor instaliraj nforce chipset drivere za njega

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 9:43 (Flying Dutchman).
14 godina
Flying Dutchman kaže...
kruskar kaže...
Flying Dutchman kaže...

za coprocessor instaliraj nforce chipset drivere za njega

Evo sad sam skinuo,iz siemensa modem mi neočitava nikako kao i original,sad niti jedan neočitava.Izludit ću.

EDIT
Konstantno mi svijetli narančasto dolje kod tipke za paljenje wifija,prebacim da ga upali i opet narančasto,u kojoj god poziciji stoji ta tipka on meni svijetli narančasto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 10:14 (kruskar).
14 godina

Spojio sam sada laptop s kablom,facebook upalio i bio mi je ostao nekih sat vremena upaljen i sad više ništa nemogu raditi na njemu,niti se odjavit niti išta,moram upaliti m.facebook.com da bi mi radio www.facebook.com,nešto mi tu nikako neštima,baš čudan problem,ima tko kakvu ideju kako otkloniti taj problem?

EDIT
Na chromeu mi se to događalo evo sada mi se i na firefoxu isto to događa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 14:31 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice