Primjetio sam u zadnjih tjedan dana da ventilator nekako cudno zvuci, kao da krcka. Temperature su u redu (39-44 idle, do 75 u full loadu). Ima li netko ideju zasto se to dogada i kako to rijesiti? Hvala unaprijed.
Primjetio sam u zadnjih tjedan dana da ventilator nekako cudno zvuci, kao da krcka. Temperature su u redu (39-44 idle, do 75 u full loadu). Ima li netko ideju zasto se to dogada i kako to rijesiti? Hvala unaprijed.
- Probaj raskopat laptop, očitit prašinu i zamjenit termalnu pastu.
- A moguće je i da se je ležaj venta. potrošio, pa sad zuji ("krcka").
Imaš na ebayu ventilatore za g seriju po 10 dolara... Kao što je kolega prije mene napisao, pročisti ga prvo prije nego doneseš odluku o kupnji novog venta...
Inače na g seriji ventovi odlaze samo tako, ništa čudno..
Ma još je pod garancijom, je li vrijedi za to?
Ma još je pod garancijom, je li vrijedi za to?
- Pa normalno da vrijedi (OMG), to si odmah trebao napomenuti, nosi ga na garanciju, pa neka to oni tamo riješavaju.
Nekim čudom, sve prestalo