HP Pavilion dv7-2250em

poruka: 8
|
čitano: 2.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem na DV7

Pozdrav svima korisnicima foruma;

Ma imam problem sa HP Pavilion dv7-2250em kad sam ga kupio dobio sam sa njim win 7 ali mi za moj posao treba win xp,i sve sam ja to ljepo stavio ,malo je bilo problema sa drajverima ali na kraju je sve prošlo "fino"i sve mi je super radilo,dok nisam igrom slučaja morao raditi na bateriju,tada su nastali problemi,računalo je radilp sporije nego stara 486,ica,dali je neko imao sličnoh problema,svaka pomoć bi mi dobro došla i zahvaljujem se unapred.

Zlatko

crni

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem na DV7

vjerojatno zato kaj taj lap nije napravljen da podržava XP, cudi me da si uopce i uspio naci drajvere, samo ne znam zakaj ti radi sporije kad nije na adapter spojeno

17 godina
neaktivan

Ma nije bio toliki problem naći drajver za taj laptop,samo mi nije jasno zbog čega se to događa,po meni nije računalo napravljeno samo za jedan operativni sustav.

crni
15 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...

vjerojatno zato kaj taj lap nije napravljen da podržava XP, cudi me da si uopce i uspio naci drajvere, samo ne znam zakaj ti radi sporije kad nije na adapter spojeno

kak to mislis....

laptop ko laptop...srusis sedmicu i stavis xp bez problema ko na normalnom PC.u...

ja isto imam HP.ov laptop i uz njega sam dobio vistu (prakticki ista stvar)...i nakon nekog vremena sam maknuo vistu i stavio xp bez ikakvog problema isto kao i ti....no meni se ne javljaju takvi problemi...sve radi normalno....

probaj vidjet u biosu jel ima sta...jesi prilikom mjenjanja sedmice na xp moro mjenjat u biosu SATA i Achi mode zbog samog windowsa i drivera...mozda zbog tog...nisam siguran al vrijedi pitat....

sretno...

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
protjeran
HP Pavilion dv7-2250em

ej jesi cuo za nesto MAX BATERY I HIGH PERFOMANCE te opcije imas na Xp u kutu dole i jesi instalirao INTEL chipset driver meni je to bio problem da nie bio brz bez chipset drivera

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP Pavilion dv7-2250em

Ma jesam čuo sam ja za tu opciju,ali ja ti to nemogu nigdje naći,zahvaljujem ti na pomoći,još samo da pronađem tu opciju;

Pozdrav

crni
16 godina
protjeran
HP Pavilion dv7-2250em

evo ti novi intel chipset driveri

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=816&DwnldID=18494&lang=eng

a ovo sa baterijom iskopcaj iz struje i onda ce ti se nacrtati baterija dole u kutu kod sata i klikni desnim klikom na HIGH perfomance ili mozda moras instalirati onaj HP program za bateriju stelati to je kod mog lapa koma kada na bateiji ali je taj progrtm HP POWER NESTO i nadi taj program i probaj

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HP Pavilion dv7-2250em

Zahvaljujem na pomoći,radi super

Pozdrav

crni

0 0 hvala 0
1
Nova poruka