HP pavilion dv6 problem u igrama

poruka: 4
|
čitano: 2.966
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Prije 2 dana dobio sam laptop HP Pavilion dv6-6b18sg:

Intel Core i7 2670QM / 2.2 GHz / 6 MB Cache

15.6" LED backlight HD BrightView 1366 x 768 / HD

6 GB DDR3

750 GB HDD / 5400 rpm

AMD Radeon HD 6770M - 2 GB GDDR5

Windows 7 Home Premium 64-bit

sve je bilo uredu dok nisam upalio World of tanks, igra mi je totalno neigriva, FPS neprelazi 15 a inace se krece od 4-11.

Jucer sam cijeli dan pokusavio stavit nove drivere ali nepomaze ni malo, vidio sam da puno ljudi ima problem sa ovim modelom(ocito prekasno)

ali nikako nisam naso rijesenje, a opet gledam po youtube-u kako igraju sa ovim modelom battlefield 3 pa mislim da bi po nekoj logici trebo i WoT.

Pa bi vas molio ako slucajno ima neko ovaj tip laptopa i zna sta treba ili jednostavno neko zna rijesenje da mi se javi hvala.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imam dojam da ti se zapravo HD6770 ne pali uopće nego se koristi integrirana Intel HD grafička.

Kasnije ti napišem kako to riješiti, dok ulovim vremena :)

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

da ti malo olakšam i ja sam doživio isti šok i razočarenje kada sam laptop donjeo kući i pokušao zaigrat igru i vidio jako mali fps i neizdrživo trzanje...znači po defaultu dođe sa biosom koji koristi samo INTEL HD3000 grafičku koja ti je integrirana na procesoru te ti se kao opcija grafike u 3d aplikacijama nudi samo HIGH performance što je još uvijek hd 3000...ti znači trebaš napraviti sljedeće:

ako već nemaš opciju (configure switchable graphics) kada stisneš desni klik na desktop onda moraš updejtati bios

i onda će ti se pojaviti ta opcija (nakon što u biosu u opcijama prebaciš na fixed graphic ) točnije možeš birati na kojoj grafici želiš raditi po svemu sudeći tebi trenutno stoji na intelovoj hd 3000 i ja sam imao taj problem kada sam uzeo paviliona

bios se nalazi na sljedećem linku

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-100034-1&cc=us&dlc=en&lc=en&os=4063&product=5141758&sw_lang=

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 0:00 (p4wner).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: HP pavilion dv6 problem u igrama

Hvala bio je to problem evo upravo sam probo sa WoT i fps je skoci na 50-100 zavisi od postavka.

Vec sam se pomalo zabrinuo :-)

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice