Evo ovako imam HP 6830s jako dobar lap dok radi (samo problem sta nikad ne radi)
Uglavnom eto novi problem
palim ga on mi ovo izbaci
STOP: c0000218 (Registry FIle Failure)
The registristry cannot load the hive (file):
\SystemRoot\System32\Config\SOFTWARE
or its log or its alternate.
It is corrupt, absent, or not writable.
I onda mi pise beginning dump of physical memory i onda je "dumpa" i restarta se
(ovo mi je bilo jednom i ja budala ignoriro i jedno 15x puta se palio i upalio se i sve pet do sad, to je bilo pred tjedan dva,e sad se nije htio ni nakon 1,2 upalit)
E sad ja ubacim window XP cd i stisnem any key za boot from CD kad ono
Line 288 of the INF file\i386\txtsetup.sif is invalid
Setup cannot continue. Press any key to exit.
(tako par puta, i onda odem u bios i disableam sve built in stvari lan web cameru itd. samo cd rom ostavim, probam ponovo nece, nista vratim sve na stare postavke, rebootam i windowsi se krenu dizat...O.o O.o O.o O.o O.o (HP UTJELOVLJENJE ILOGICNOSTI)
i dignu se tako windowsi ide onaj setup gdje loada sve i svasta, dobro to zavrsi i pise setuping windows ako se sjecam, i tu bi mi nakon tog valjda trebo doci onaj screen sa repair instal itd opcijama.... ali ne meni dodje
A problem has been detected,,,,,blabalbalblabla BSOD
STOP: 0x0000008E (0xC0000006, 0xF7986A14, 0x00000000)
setupdd.sys - address F740EFEA base at F83E0000, Datestamp 48025277
nista restartam ga i sve ponovo...i opet cudom nema onog line 288 i sad mi loada i windowse do kraja
ali nema onog screena gdje mogu R(ili su takvi windowsi neki da to ne postoji O.o, ili se mozda jer nisam gledo neko vrijeme samo prebacilo ali nevjerujem nego mi samo prebaci na moje particije...
eh i tu sam valjda pogrijesio ali nekak mi se to ucinila dobra ideja jer moguce da su ovi windowsi na CDu na neki nacin losi tipa da nesto fali ili nesto mada sumnjam mislim da je do lapa to jer dolje dalje u tekstu pise da nije htjelo kopirat nesto pa sam moro skip)
Note. windowsi koji su trenutno na lapu nisu ovi na CDu
e i na tim particijama sam stisnuo da mi instalira nove windowse na istu particiju gdje imam stare
e sad kad je krenula instalacija doslo mi je 5,6 poruka da se neki fileovi nemogu kopirat tu sam skip Oo
i kad je doslo do sto restartalo se i digli se novi windowsi i krenula instalacija, to se instaliralo(mada sam gore skip neke filove)
E i sad kad udjem u te windowse imam ulaz u windowse ali nemam drivere niti nista(e sad dal ce te dvije instalacije biti u sukobu ? jer nisam nikad radio dual boot ako je to to da imam vise windowsaaOo) evo i sad mi je uslo u windowse ali mi je neki error javilo(valjda zato sto sam skip neke filove)
E sad mi treba pomoc kako i sta dalje znaci zelim popraviti staru particiju a ova ako nece smetat nek ostane za slicne dogadjaje(jer BSOD mi je najnormalnija stvar na ovom prokletom laptopu)
Slobodno komentirajte i errorove prije i sve samo dajte iformacija, jer meni nista nije jasno....
o kompjutorima ne znam previse ali para trenutno za popravak nemam, frendovi isto pojma nemaju sve sto sam se naucio naucio sam se sam samcat i to je slabo znanje....
znaci dobro dosli su komentari o vim errorovima tipa Line 288
ali najvise mi treba pomoc kako dalje i dali su u sukkobu instalacije
Ako vam nesto nije jasno pitajte. Unaprijed zahvaljujem na pomoci i na strpljenju za procitati ovo :)