Pozdrav,
otprilike sam ovdje jer bi trebao savjet.Kupio sam Hp dv7-5000,odmah nakon što je izašao.
I otprilike nakon kupnje,pojavile su se na internetu informacije o problematičnom sandi bridge chipsetu.
Nakon provjere chipseta i revizije chipseta vidio sam da je to problematičan chipset, dakle hm65.
Prvi put sam zvao službu za korisnike (Hp-ovu). Te nakon polusatnog uvjeravanja sugovornice sa druge strane linije
da takvi laptopi nisu bili pušteni u prodaju na našem tržištu (laptop je kupljen u mikronisu), nakon mojeg živciranja, te mojeg pitanja
kako sam ga ja mogao kupiti ako nije pušten u prodaju, rekla je da treba provjeriti i da će me nazvati sutradan. Sutra me nazvala i potvrdila da je ipak
tako kako sam rekao, i ako želim mogu vratiti laptop u trgovinu ili čekat zamjenu problematičnog chipseta. Odlučio sam za drugu opciju. Prije tri tjedna
me nazvala da će uzeti laptop i prmijeniti mi matičnu. I nakon dva tjedna čekanja laptop mi se vratio. E sad, pošto sam išao provjeravati što su radili, nisam
uopće vidio nikakvu razliku prije i poslije, steping isti, revision isti. po služenim informacijama na hp (eng-usa), ne hr ja još uvije imam taj problematičan chipset,
tj. nemam taj chipset na b3 steping. U prvi tren sam se jako razljutio i htio sam ići tamo udariti nekoga sa laptopom po glavi, ali nakon malo razmišljanja, odlučio
pitat vas za savjet. Prilažem slike, pa molim za pomoć oko chipseta.