HP 6830s problem sa baterijom

poruka: 6
|
čitano: 3.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam HP 6830s star oko godinu ipo... imam problem sa baterijom dotičnog laptopa... do prije 2-3 tjedna baterija je normalno radila kad ju napunim, i to dobrih 2 sata...

Sad se pojavio problem... uključim ja laptop u struju... i odmah javi da je napunjen 100%:  

ali čim ga isključim iz struje iste sekunde se laptop ugasi bez ikakvih upozorenja... Iznenađen

Jel zna netko kako rješiti ovaj problem?

Hvala!!!

P.S.

garancija je istekla prije pol godine

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:43 (ivica_m).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HP 6830s problem sa baterijom
ivica_m kaže...

Imam HP 6830s star oko godinu ipo... imam problem sa baterijom dotičnog laptopa... do prije 2-3 tjedna baterija je normalno radila kad ju napunim, i to dobrih 2 sata...

Sad se pojavio problem... uključim ja laptop u struju... i odmah javi da je napunjen 100%:  

ali čim ga isključim iz struje iste sekunde se laptop ugasi bez ikakvih upozorenja... Iznenađen

Jel zna netko kako rješiti ovaj problem?

Hvala!!!

P.S.

garancija je istekla prije pol godine

Baterija riknula.. vrijeme za novu, ne vjerujem da su skupe..

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:45 (ekoraca).
16 godina
neaktivan

Nije istina , skupe su (1000+Kn). Ali baterija nebi smila riknuti nakon godinu i pol. Mozda ti je otisao punjac (200+Kn) , a opet mozda je nesto do laptopa samog :) Najednostavnije ti je da nabavis od nekoga punjac ili bateriju i isprobas dali onda radi.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: HP 6830s problem sa baterijom

hmmm ne znam nikoga sa sličnim laptopom...

jel moguće negdje u postavkama promjenit šta se odvija kad je uključen u struju? možda zato ne reagira ako je negdje u postavkama namješteno da se ne puni kad ga uključim u struju?

16 godina
neaktivan

ewo imam i ja dotični laptop i sto se baterije tice i sad nakon skoro istog vremena je u odlicnom stanju,ali ja je otpojim kad sam kotkuce,tj ostavim da se napuni i kad dodje na 100 % onda je iskopčam i dalje radim na struju jer konstantno ostavljanje baterije dok se radi na laptopu na struju dovodi do brzeg kidanja baterije....   znaci treba je samo odrzavati i nadopunjavati samo po potrebi a dok se radi na struju je pozeljno bateriju iskopčati ....  time se produljuje zivotni vijek baterije.... 

a sto se tice postavki imas u upravljackoj ploči opciju mogučnost upravljanja energijom i najbolje je sve ostaviti na default ,i koristiti da kad je laptop prikljucen na struju da koristi visoke performanse  ili balansirano....... 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 12:42 (dadododo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

prvo izvadi bateriju i ispuši kontakte na bateriji i na laptopu (gdje dode baterija).

koliko god glupo zvučalo, ja sam na nekoliko laptopa tako riješio sličan problem... baš pred dva, tri dana imao takav slučaj (kao ne puni se na struji)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice