HP 6720s ekran blinka

poruka: 9
|
čitano: 1.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
HP 6720s ekran blinka
Znaci instaliral sam windows xp pro i drivere za graficku i ostale,ali mi zablinka ekran 3 puta ko da mijenja rezoluciju (crno pa se pojavi sve) i tak random vez obzira kaj delam..

Driver je "Intel Graphic Media Accelerator Driver for Mobile"

Nisam imal problem na windows 7 sa istim takvim drajverom...

Probal sam prebacit sa 1280 na 1024 al opet isto..

Da cujem kak rijesit problem.. I da ti isti windowsi su vec bili na njemu i nije bilo problema

0 0 hvala 0
11 godina
HP 6720s ekran blinka

Driveri su generički od windowsa, sa HP-ove stranice ili sa intelove?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: HP 6720s ekran blinka
410 kaže...
Da cujem kak rijesit problem.. I da ti isti windowsi su vec bili na njemu i nije bilo problema

Onda je ili stvar drivera, pa bi trebao možda potražiti starije drivere (možda si dobio CD s laptopom s driverima?), ili je stvar hardverske prirode - problem sa samom grafičkom ili možda s ekranom.

Idealno bi onda bilo da probaš s nekim drugim operacijskim sustavom, da izbaciš driver kao faktor. Ako ti Win7 rade, vrate se na njih. Ili bar provjeri radi li sad sve kako treba. Možeš probati i neku live distribuciju Linuxa, poput Mint ili Ubuntu - tu si onda siguran da ti nisu krivi drveri ako će i tu blinkati.

9 godina
neaktivan
Evo ovak..

Probal sam mogu rec sve drivere(verzije) al stalno isto..ima nekj zanimljivo

Kad je driver instaliran (xp) onda kad micem ekran fore dole blinka(rekel bi spoj nekakvi), a kad nena drivera onda je sve ok al slika nije preko cijelog ekrana...znaci da je sve uredu sa ekranom..

Sad na windows 7 je sve ok al nekuzim zvog cega je blinkal kad sam mical ekran na xpu(sa drajverima..cudno
17 godina
moderator
410 kaže...
Kad je driver instaliran (xp) onda kad micem ekran fore dole blinka(rekel bi spoj nekakvi),

Ili spoj ili senzor za registriranje zaklopljenog ekrana.

410 kaže...
a kad nena drivera onda je sve ok al slika nije preko cijelog ekrana...

Čuo si kad za rezolucije, ne? Znači, ekran ti je određene rezolucije. Stari Windowsi bez drivera ili stave neku defaultnu rezoluciju ili možda ni ne podržavaju rezoluciju ekrana tvog laptopa.

410 kaže...
Sad na windows 7 je sve ok al nekuzim zvog cega je blinkal kad sam mical ekran na xpu(sa drajverima..cudno

Windows XP je stvar prošlosti. Možda je blinkal recimo jer je mislio da si na VGA konektor spojio vanjski monitor.

Ako nemaš problema s Windowsima 7, jednostavno ih nastaviš koristiti i nastaviš sa svojim životom.  Korištenje Windowsa XP, pogotovo ako je računalo spojeno na Internet, danas graniči s ludilom.

9 godina
neaktivan
Koji je bolji windows 7,8,10 za ovo smece?

Tj da je sto brzi,xp je mila majka al jbga

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
410 kaže...
Koji je bolji windows 7,8,10 za ovo smece?

Tj da je sto brzi,xp je mila majka al jbga

Ne znam baš bi li se išta popravile performanse s 8.1 ili 10.

Koliko RAM-a imaš? 2 GB? Probaj nadograditi barem na 4 ili još bolje 6. I staviš SSD.

9 godina
neaktivan
Sve je stock..mada mislim da mu je proslo vrijeme..

2008

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
410 kaže...
Sve je stock..mada mislim da mu je proslo vrijeme..

2008

Uopće nema sumnje da mu je prošlo vrijeme. Zato ili ćeš se patiti tako kako je, ili ćeš ga pokušati nadograditi, ili ćeš prijeći na novi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice