Hp 4510s hard disk lock

poruka: 11
|
čitano: 3.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hp 4510s hard disk lock

Dakle cim upalim uredjaj nece ni da udje u bios odmah me pita sifru hard diska koju naravno neznam kao ni vlasnik,rastavio sam uredjaj izvadio bateriju ali ista stvar,ima li tko kakav pametan savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Hp 4510s hard disk lock
Huurux kaže...

Dakle cim upalim uredjaj nece ni da udje u bios odmah me pita sifru hard diska koju naravno neznam kao ni vlasnik,rastavio sam uredjaj izvadio bateriju ali ista stvar,ima li tko kakav pametan savjet?

HP servis???...

16 godina

LOL da pametno

16 godina
Hp 4510s hard disk lock

-'vlasnik' se mora sjetiti šifre, to joj je i smisao.

Servis (ako se drži pravila) nesmije pomoći bez papirnatog dokaza vlasništva...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Huurux kaže...

LOL da pametno

ne,nego je pametno da petljaš u nešto u čem nemaš pojma...što si mislio restartom BIOS-a napraviti geniju?? Sam kažeš da niti ne dođe do BIOS-a,stvar je u zaštiti samog diska,a ti i dalje izigravaj pametnjakovića,samo sam ti dao ono najbezbolnije rješenje...

17 godina
neaktivan
Bez servisa ovakve stvari nećeš riješiti jer se vecinom vise ne stavljaju backdoorovi...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
linuxjuzer kaže...
Huurux kaže...

LOL da pametno

ne,nego je pametno da petljaš u nešto u čem nemaš pojma...što si mislio restartom BIOS-a napraviti geniju?? Sam kažeš da niti ne dođe do BIOS-a,stvar je u zaštiti samog diska,a ti i dalje izigravaj pametnjakovića,samo sam ti dao ono najbezbolnije rješenje...

Nisam jos naisao na problem koji nisam rijesio a takav kao ti nije mi jos nikad pomogao ni nece.Zato te molim da mi ne dosadjujes neinteligentnim idejama. Hvala

17 godina
neaktivan
Iskreno nadam se da ti više nitko u ovom threadu neće pomoći. Ti si jedna obična osoba s ograničenim socijalnim, mentalnim i inim sposobnostima...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Iskreno nadam se da ti više nitko u ovom threadu neće pomoći. Ti si jedna obična osoba s ograničenim socijalnim, mentalnim i inim sposobnostima...

ti si ocito neobicna osoba

16 godina
Hp 4510s hard disk lock

Hvala svima na pomoci i ispricavam se na nepovjerenju te ako sam nekoga povrijedio,istina je jedino ovlasteni servis ga moze odblokirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Huurux kaže...

Hvala svima na pomoci i ispricavam se na nepovjerenju te ako sam nekoga povrijedio,istina je jedino ovlasteni servis ga moze odblokirati.

Pa više si toga rekao o sebi nego što si ikoga uvrijedio.Drago nam je da smo ti pomogli...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice