Hlađenje Acer Aspire 5315

poruka: 10
|
čitano: 2.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa

Evo iman navedeni laptop.

Na njemu je bila Vista koja ga je samo gušila pa sam ovih dana nabacija XP.

Sve savršeno radi ALI hlađenje nikako. Temperatura procesora je 60-70 c ali kad postigne 90 samo ga Win izgasi.

Instalira sam ePawer ali i dalje se isto događa, sad  sam primjetija da se ventilator opće nepali.

Ima ko kakav savjet ili iskustvo sa tim???!

0 0 hvala 0
15 godina

Ventilator se ne pali, jedino sto ti mogu savjetovat je da ga odneses na servis ak je pod garancijom!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hlađenje Acer Aspire 5315

A nije pod garancijom.

Ali po netu sam čita da svi Acerovi laptopi starijeg datuma imaju problema sa hlađenjem.

Navodno su tu grešku ispravili sa Acer ePoweron, kojega sam istalira i dalje sve isto.

16 godina
neaktivan
rx-5 kaže...

A nije pod garancijom.

Ali po netu sam čita da svi Acerovi laptopi starijeg datuma imaju problema sa hlađenjem.

Navodno su tu grešku ispravili sa Acer ePoweron, kojega sam istalira i dalje sve isto.

Ugasi laptop i otvori poklopca ispod laptopa pa pogledaj ventilator kad ga pališ on mora u početku vrti i kasnije, Oni ti u pravilu automatski popdešen i nema tu dvojbe. Čim dosegne tempe on se pali kad se zahladi i on automatski gasi. Ako vent ne vrti onda je ventilator neispravna i kupiš druge.

Sam svoj majstor. :)
15 godina
neaktivan

ventilator opće nevrti

14 godina
rx-5 kaže...

ventilator opće nevrti

Ako ne radi onda je neispravan i treba ga mijenjat, možeš pogledat na njuškalo.hr ili na ebay za polovni ventilator, kupiš zamjeniš i bez brige si.

Valentin
15 godina
neaktivan
Rastavija sam laptop i ponovno sastavija i sad ventilator radi Ko zna sta mu bi?! Sad je temperatura izmedu 45-60c
14 godina
rx-5 kaže...
Rastavija sam laptop i ponovno sastavija i sad ventilator radi Ko zna sta mu bi?! Sad je temperatura izmedu 45-60c

A budeš vidil, možda se je olabavil konektor napajanja ventilatora, glavno da radi, pazi si samo na prašinu i bit će dobro.

EDIT: Ako znaš kako, možeš probat i promjenit pastu na procesoru i grafičkoj (ako ima) pa možda i spustit to koji stupanj još.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 18:44 (Valentin17).
13 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu samo me jedna stvar zanima ima HP-ov laptop i u linksu sam uzeo hlađenje

spaja se sa usb-om ali mene zanima da li postoji neki program koji može ubrzati ventilator na cooleru

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 19:41 (Vili94).

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj sa Speedfan-om !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice