Hard disk problem

poruka: 4
|
čitano: 948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hard disk problem

Imam toshibin laptop, i jucer sam skinuo neki patch za PES2009 i instalirao sam ga i kad je zavrsila instalacija pojavio mi se BSD i retartao mi se laptop. Kad sam ga podigao javljao se neki error i windows naravno vise nije radio. Pokusao sam ponovo instalirat xp i vistu al nisam uspio jer mi se javlja error kod particija (nemogu ih formatirat, ni brisat ni napravit nove , apsolutno nemogu nista), pokusao sam i sa linuxima i njih instalirat ali sam ne entire HDD a particije nemogu mijenjat birsat ni nista. Pa ako netko mozda zna nekakav uzrok i nacin da to rijesim. Jedna od ideja mi je da nije nesto u redu sa HDD-om.

Hvala svima.

roko

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hard disk problem

Ako pokušavaš instalirat win xp nemoj se čuditi jer oni   nepodržavaju sata, pa treba drivere za sata instalirat preko diskete.Ako si proba vistu hard je crko.Ako ga bios prepoznaje znači da je mehanički dio u kvaru, a ako ga bios ne prepoznaje onda je problem u elektronici na hardu.Koji ti je proizvođač harda, skini alat za dijagnostiku pa vid sta on kaze.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hard disk problem

bios ga čita normalno, kada sam ga kupio bio je freeDOS pa sam inatalirao XP, ali sam prvo postavio u biosu  da mi cita sata i normalno se instalirao, i ja mislim da je hard riko, jos cu ga odnjet na servis pa da vide u cem je problem ionako imam garanciju pa nek je iskoristim.

roko
17 godina
neaktivan
RE: Hard disk problem

I meni se to dešavalo, u biosu sam prebacio da je HDD ide a ne sata i sve radi kako treba (windowsi se normalno podignu).Pošto sam već instalirao windowse nije mi se dalo ponovo instalirati i ubacivati sata driwere a nisam pronašao način kako to napraviti iz windowsa (ako je to i moguće).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice