Pozdrav
Jel moguče da nema na oficijalnoj stranici nigdje za skinuti drivere za 32bitne W7????
Uopče mi to nije jasno, imam originale 32bitne Winse a nemogu nači 32bitne drivere...
Pozdrav
Jel moguče da nema na oficijalnoj stranici nigdje za skinuti drivere za 32bitne W7????
Uopče mi to nije jasno, imam originale 32bitne Winse a nemogu nači 32bitne drivere...
Evo poskidao sam drivere, i to 64bitne, al sam skontao da su u paketu i oni 32 bitni!
Evo ostali su mi dva mala problemčića... Ne moku wireless natjerat da proradi a skinuo sam i istalirao drivere bez problema, makar se nisu pojavljivali nikakvi prozori upozorenja.
A drugi problemčić je ta što neznam nać driver za USB2.0 CRW, iskreno niti ne kontam u čemu je problem!
Gore sam naveo krivi model lapa... DELL3721, to je točna oznaka!
Molim pomoć, hvala!
Da pojasnim možda malo bolje šta sam i kako sve napravio!
Ovako, znači skinuo sam drivere za BT i WiFi, sve se instaliralo, pokrenem wifi sa tipkom Fn + F2! Dole u desnom kutu se pojavi znak wirelesa al je prekrižen, normalno, idem na njega desni klik i ne pronalazi mi niti jednu mrežu...
Evo gledam u AIDAi i wireless adapter je Dell Wireless 1705... I ti driveri su instalirani, neznam šta da radim!?