Compaq 615 rastavljanje

poruka: 4
|
čitano: 2.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Compaq 615 rastavljanje

ovako, imam navedeni laptop, i mislim da se zagušio, vjerojatno zbog prašine, ventilator stalno buči...izvještaj je u prilogu

gledao sam manual, i ja ga ne smijem otvorit, mislim da je prekomplicirano...kod mene u rovinju sam bio u dva glavna servisa, svugdje su mi rekli od 250-350kn da mi to srede...to mi je previše

pa da vas pitam forumaši, ako ima koga stručnog u rovinju koji bi mi to sredio za manje para, ili ako znate neki servis u rijeci koji je jeftiniji (ja se nalazim u Iki)

izvještaj izvještaj
Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Compaq 615 rastavljanje
superjasko kaže...

ovako, imam navedeni laptop, i mislim da se zagušio, vjerojatno zbog prašine, ventilator stalno buči...izvještaj je u prilogu

gledao sam manual, i ja ga ne smijem otvorit, mislim da je prekomplicirano...kod mene u rovinju sam bio u dva glavna servisa, svugdje su mi rekli od 250-350kn da mi to srede...to mi je previše

pa da vas pitam forumaši, ako ima koga stručnog u rovinju koji bi mi to sredio za manje para, ili ako znate neki servis u rijeci koji je jeftiniji (ja se nalazim u Iki)

Ukoliko laptop ima garanciju bolje da odneseš na servis, pa ako nema garu pa ako vam preskup za čišćenje laptopa i ako imaš prijatelja koji to kuži u to pa nek očisti, a imaš i upute-manuala kako se rastavlja laptop i moš sve očistit.  Prema manuala više-manje komplicirano i mora se pažljivo skidat po dio i onda opet sve natrag stavit.

15 godina
neaktivan
Compaq 615 rastavljanje

proučavao sam manual...inače prčkam po svakakvoj elektronici..a i stolni PC sam rastavljao do zadnjeg šarafa :D..ali ovo mi je malo prekomplicirano..baš se bojim da ne za*ebem :D

ma valjda ću naći nekog da mi to sredi, jer gara je istekla davno....

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Compaq 615 rastavljanje
superjasko kaže...

proučavao sam manual...inače prčkam po svakakvoj elektronici..a i stolni PC sam rastavljao do zadnjeg šarafa :D..ali ovo mi je malo prekomplicirano..baš se bojim da ne za*ebem :D

ma valjda ću naći nekog da mi to sredi, jer gara je istekla davno....

S tih nekoliko modela su stvarno zakomplicirali stvari s rastavljanjem, ali ako ideš po manualu nije strašno samo što ćeš laptop rastavit doslovno do zadnjeg šarafa da bi matičnu zvadio van. Ja imam 6830 i to je skoro isti model samo 17". Da bi došao do matične imaš sedam osam koraka, s tim da moraš skinut ekran odspojit sve kablove...

Ali ako sam ja uspio, a nikad prije nisam rastavljao laptop (doduše hrpetinu stolnih jesam), vjerujem da ćeš i ti. Uglavnom sretno u rastavljanju ili u pronalasku nekog tko će ti pomoći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice