Imam Dell inspiron 1525 laptop već duže vrijeme i malo pomalo mi se na touchpadu izlizala boja,tako da više nije srebrn nego je 60% prekriveno sivom bojom....to mi je full ružno za vidit pa me zanima ako postoji nekakav sprej ili nešto da to kolko tolko zakamufliram?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Dell inspiron 1525 laptop već duže vrijeme i malo pomalo mi se na touchpadu izlizala boja,tako da više nije srebrn nego je 60% prekriveno sivom bojom....to mi je full ružno za vidit pa me zanima ako postoji nekakav sprej ili nešto da to kolko tolko zakamufliram?
Šminka ne spada pod hitne slucajeve kod PC problema treba ic hrkat fuckaj ga. Uglavnom moraš odredit koja je srebrna boja tj nijansa, pa pogledat u Bauhaus ima one male tubice s bojom i malim kistom nutra Dupli-Color se zove to je ovo na linku dole. To je zapravo auto lak i s tim se moze to pazljivo namazat, ne bude bas ko original bilo no bit ce srebrno normalno samo treba tu tubicu pet minuta prodrmat pošteno prije koristenja i onda moš farbat.
http://www.duplicolor.hr/index.php?page=product&mid=1&cid=15&pid=96
A neće to utjecat na rad touchpada?
A neće to utjecat na rad touchpada?
Hm nemam poima može bit , napravi pokus pa uzmi proziran salotep onaj široki. Pa ga zaljepi preko touchpad i ak radi onda ok, ak ne radi ništ od farbanja onda vjerojatno treba neka posebna boja ili slicno znat ce u servisu kaj se tu moze napravit i s cim.
nisam stavila selotep nego papir i radi
Dobro ti Rambox veli,samo mali ispravak.Prije nego naneseš bilo kakvu boju na plasiku(vjerujem da je od plastike,a ne od metala)treba namtzati prije sa Primerom za plastiku da se kasnije boja nebi oljuštila.Naravno postoje jednokomponentni Primeri koji su u pakiranju od 3dcl.To je najmanje pakiranje,nažalost.I voila,to ti je to...
Aj,probat ću,samo se nadam da neću zajeb*t...hvala svima :)