Asus UL30VT QX002V

poruka: 7
|
čitano: 2.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Asus UL30VT QX002V

Pozdrav!

Ima li netko navedeni ultaprijenosnik? Kakav je i da li je istina da mu baterija traje 10 i više sati?

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Asus UL30VT QX002V

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asus UL30VT QX002V

Očito nitko.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus UL30VT QX002V

moram te razalostiti i reci ti da baterija traje 6:30  minuta kako su bugovci izmjerili

evo sta su oni napisali pod plus a sta pod minus

+ Performanse,prostrani disk,ekran,autonomija,touchpad

- uvijanje tipkovnice,lako prljanje poklopca i kucista

nadam se da sam ti pomogao

p.s. dole imas hvala Namigiva

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Asus UL30VT QX002V
šiloman kaže...

moram te razalostiti i reci ti da baterija traje 6:30  minuta kako su bugovci izmjerili

evo sta su oni napisali pod plus a sta pod minus

+ Performanse,prostrani disk,ekran,autonomija,touchpad

- uvijanje tipkovnice,lako prljanje poklopca i kucista

nadam se da sam ti pomogao

p.s. dole imas hvala Namigiva

Znam sve to,pročitao sam taj Bug (tamo sam ga i zapazio). Ne znam kao su to oni mjerili, ali hrpa ljudi koji ga imaju priča o vremenu 10+ sati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 18:20 (vexx5555).
16 godina
neaktivan
Asus UL30VT QX002V

gle,10+ sati ako ne radis nis :)

oni to mjere kako treba i ja njima vjerujem ako zelis mogu ti i napisat kako to rade,i sami su napisali

evo

Međutim,mnogo je zanimljivije kazati ponešto o načinu testiranja vremena autonomije.

Ovdje smo posegnuli za testom koji smo osmislili sami i odnedavno ga standardno koristimo

za sve prijenosnike. Dotični se sastoji od  otvaranja pet stranica u aktualnoj inačici Firefoxa

(Bug Online,dva portala sa dnevnim vjestima,Youtube i Twitter), namještanja da se one

automatski ponovo učitavaju svake minute, a sve to korištenjem profila Balanced,

s uključenim WLAN-om i pri 50% svjetlini monitora.

Znači 6 i pol sati surfanja...to je super autonomija,znaci jos i vise drzi ako iskljucis wlan,smanjis svjetlinu ako recimo u wordu pises :)

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus UL30VT QX002V

Čuj, svugdje reklamiraju prijenosnike i govore da imaju 8+ autonomiju kao Acer Aspire Timeline primjerice, ili 10+ kao Asus UL3OVT kojega bi ti htio kupiti. U realnom, stvarnom svijetu, svi ti prijenosnici imaju kraći rok trajanja autonomije. Za Acera Aspire Timeline kao navedena karakteristike je mogućnosti, ponavljam mogućnost, trajanja baterije do 8 sati. Onaj koji ga koristi zna da s najjednostavnijim radom na njemu baterija će trajati nekih 4 ili maksimalno 5 sati. Isto je tako i u tvome slučaju, samo što o autonomiji ovisi mnogo čimbenika, a jedan od najvažnijih je koji se proces na njemu izvodi, kao što je gore naveo šiloman. Stoga, ako se za taj prijenosnik navodi da može, ponavljam može, znači u najboljem mogućem slučaju kada se vjerojatno nikakav proces ne izvodi, provesti do 10+, realno gledano bi bilo da ako bi ti želio raditi neke osnovne procese na njemu, kao npr. pregledavanje interneta i slušanje glazbe, autonomija će biti ~5 sati, a ako bi želio izvoditi neke kompliciranije procese, kao npr. igranje igara, rad na programima koji zauzimaju više cpu-a i ram-a, tada će autonomija biti ~2 ili maksimalno ~3 sata. To ti ja samo primjerice tako odredim.

Znači, to je super autonomija, kao što je i rekao šiloman, a ako želiš povećati autonomiju, uvijek možeš podesiti postavke koje smanjuju potrošnju, kao npr. svjetlina i tak nešt. Pozdrav...

RW

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice