Asus K72F-TY023

poruka: 8
|
čitano: 3.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus K72F-TY023

Molio bih vas da mi kažete svoje mišljenje u vezi ovoga prijenosnika. Naime, nedavno je krenuo u prodaju i čini mi se veoma jeftinim. Evo specifikacija na ovim stranicama:

STRANICA BROJ 1 - ASUS GLOBAL  STRANICA BROJ 2 - KONIKOM   STRANICA BROJ 3 - HGSPOT

Bilo kakav savjet primam, možda je prijenosnik prevelik ali nema veze za mene. Koristi tehnološki napredniji procesor i3, a mene najviše zanima u vezi grafičke kartice Intel GMA HD - da li se s njome mogu igrati najnovije igre, i koliko MB ili GB se može koristiti, i negdje sam pročitao za dijeljenu memoriju, pa me zanima upravo o toj grafičkoj malo detaljnije informacije.

Ako imate neki drugi prijenosnik na umu slobodno ga preporučite samo da ne bude skuplji od 5 500,00 kn.

Unaprijed zahvaljujem... I molim vas brzo odgovore... jer prijenosnik planiram kupiti za tjedan dana...

RW

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Asus K72F-TY023

Da barem ima jos neku konkretnu grafu umjesto ove integrirane, bio bi  savrsen :D

15 godina
neaktivan
Asus K72F-TY023

A što je s ASUS-om K52JR-SX028? Taj prijenosnik ima dosta dobru grafičku kao što sam vidio. Da li biste se vi da ste na mome mjestu odlučili za toga?

RW

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iako je ta grafa iz 5. serije ATI-jevih grafickih kartica i ima 1GB VRAM-a, ona je ipak low-end kartica i nije bas nesto dobra za igre. Za te novce ne mozes naci neki laptop sa jacom grafickom karticom. Ja si ovaj tjedan kupujem laptop takoder za tu sumu para i mislim da bi ovo bio najbolji izbor za oko 5000 kn, ako ih jos imaju.

15 godina
neaktivan
Asus K72F-TY023

A u usporedbi sa ovim ASUS-om K50ID bi bila bolja?

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=12329

Da li bi trebao imati dvojbe, ili bi se mogao odmah odlučiti za ASUS K52J?

RW

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prema ovoj stranici, ona HD5470 je slabija od GT320 M, ali ja bih se opet prije odlucio za K52JR nego za K50ID jer ima bolji procesor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 10:48 (alen29).
15 godina
neaktivan
Asus K72F-TY023

Zapravo, ako ces uzimat do 5,5k kn i gotovinom, onda je ovo definitivno najbolje sto mozes nac, sto se tice komponenata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus K72F-TY023

Zahvaljujem puno! Tako ću i učiniti!

RW

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: