Asus G73

poruka: 32
|
čitano: 10.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus G73

Ne, preskupo u svakom pogledu....nisi malo prije otvorio temu 5850 vs 5870?

Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus G73
jesam ali me to čisto zanimalo
laptop mi treba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asus G73

ja sam si kupil bas taj laptop jer dok gledas konkurenciju nemas ravnog njemu, za te novce nemres kupiti nike da bude jako kak ovaj laptop i ima jako dobar sustav hladenja tak da cak kod najjaceg opterecenja ga budes jedva cul, ja sam prezadovoljan s njim, jedina mana koju sam mu nasel je kaj mu je punjenje s desne strane taman di mi je mis, pa kod nekih igra se znam tresnuti u kabel, a s drugim je sve ok!

16 godina
neaktivan
Schockey kaže...

ja sam si kupil bas taj laptop jer dok gledas konkurenciju nemas ravnog njemu, za te novce nemres kupiti nike da bude jako kak ovaj laptop i ima jako dobar sustav hladenja tak da cak kod najjaceg opterecenja ga budes jedva cul, ja sam prezadovoljan s njim, jedina mana koju sam mu nasel je kaj mu je punjenje s desne strane taman di mi je mis, pa kod nekih igra se znam tresnuti u kabel, a s drugim je sve ok!

Kak to mislis?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
16 godina
neaktivan

proucil sam dosta laptopa u zadnje vrjeme i on je najjeftiniji od svih za te preformanse, npr toshiba qosmio s istim karakteristikama je 14-15 soma, isto kak i alienware m15

16 godina
neaktivan
Schockey kaže...

proucil sam dosta laptopa u zadnje vrjeme i on je najjeftiniji od svih za te preformanse, npr toshiba qosmio s istim karakteristikama je 14-15 soma, isto kak i alienware m15

A ovako nesta npr?http://svijet-medija.hr/msi_gaming_gx740-081eu,24761,154.aspx

I zamisli ima disk koji se vrti na 7200

A za razliku dodas jos malo para i kupis gamersku stolnu konfu Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 8:28 (simeparanoja).
16 godina
neaktivan

pa dobra konfiguracija, priznam :D al ima i mana (losa ventilacija, kaj je jako bitno za gamerski laptop), al dok se uzme sve u obzir (slabiji procesor od mog, graficka slabija, 4gb memorije, imam i bluray (makar mi se cini da to nikome nike nebu znacilo)), dojdes na tu cjenu od mog laptopa :D
mi se cini da me nisi razmel kaj sam htel reci, kod ostalih laptopa trebas placati marku (toshiba. alienware), a asus nije tak razvikani i jeftiniji je u nekim segmentima  a pruza iste preformanse :D

17 godina
simeparanoja kaže...
Schockey kaže...

A ovako nesta npr?http://svijet-medija.hr/msi_gaming_gx740-081eu,24761,154.aspx

I zamisli ima disk koji se vrti na 7200

A za razliku dodas jos malo para i kupis gamersku stolnu konfu Cool

Disk koji se vrti na 7200 nije nista tako posebno. A i reza mu nije neka. Mislim na asusu je bolja a ima i nekih jos bolji recimo 1920.1200 : ))

Schockey kaže...

pa dobra konfiguracija, priznam :D al ima i mana (losa ventilacija, kaj je jako bitno za gamerski laptop), al dok se uzme sve u obzir (slabiji procesor od mog, graficka slabija, 4gb memorije, imam i bluray (makar mi se cini da to nikome nike nebu znacilo)), dojdes na tu cjenu od mog laptopa :D
mi se cini da me nisi razmel kaj sam htel reci, kod ostalih laptopa trebas placati marku (toshiba. alienware), a asus nije tak razvikani i jeftiniji je u nekim segmentima  a pruza iste preformanse :D

Asus je razvikaniji od MSI-a. Kod asusa bi ja reko da placas marku vise nego kod MSI-a. Malibal ima dobre laptope bar po ovom sto vidim na site-u. Hladenje na D900F izgleda vrhunski ali i na W870CU je dobro i jos je 870-tka jeftinija i ima 5870 koja je ako ako se ne varam brza od GTX480. Govorim o mobile verzijama naravno.

15 godina
neaktivan
Asus G73

Šta će ti uopče tako jak laptop, rađe onda složi takav isti kompjuter za te pare ili kupi malo manje vrijedan laptop =/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Schockey kaže...

S ovim se slazem definitivno, ima ih dosta kod kojih placas samo marku a znas koliko samo firmi ih proizvodi (ODM):

• Quanta sells to (among others) HP/Compaq, Dell, Toshiba, Sony, Fujitsu, Acer, NEC, Gateway and Lenovo/IBM - note that Quanta is currently (as of August, 2007) the largest manufacturer of notebook computers in the world.
  • Compal sells to Toshiba, HP/Compaq, Acer, and Dell.
  • Wistron (former manufacturing & design division of Acer) sells to HP/Compaq, Dell, IBM, NEC, Acer, and Lenovo/IBM.
  • Flextronics (former Arima Computer Corporation notebook division) sells to HP/Compaq, NEC, and Dell.
  • ECS sells to IBM, Fujitsu, and Dell.
  • Asus sells to Apple (iBook), Sony, and Samsung.
  • Inventec sells to HP/Compaq, Toshiba, and BenQ.
  • Uniwill sells to Lenovo/IBM and Fujitsu

Ne bi se bas slozio da je MSI los. Brat mi ima jednoga vec 2 godine, njihova gaming serija, pa se ne grije niti je imao nekih problema s njim.

Realno, koliko koristis bluray Osmijeh

Iskreno, meni je G73 odlican laptop, mislio sam ga i sebi uzeti, ali da se za manje love moze naci kompromis koji ce jos dugo trajati i moci dosta naslova pokrenuti, moze.

A za tu razliku mozes i dobar stolni komp uzeti.

I da, ovo sto sam napomenuo da se disk vrti na 7200 niti meni ne znaci nesto ali sam skuzio da schockey u dosta postova navodi to kao jako bitan faktor pa nije ni meni jasno zasto?

No hard feelings Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:38 (simeparanoja).
16 godina
neaktivan
Double post :/
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:39 (simeparanoja).
16 godina
neaktivan

bitno je imati s 7200rpm, kad znam da na prijasnjem laptopu (koji je imal puno bolju konfiguraciju  od mog trenutacnog stolnog kompa), sam igral istu igru na laptopu kak i na stolnom, na mom je isla igra savrseno, a na laptopu mi se pojavljivala neka cudna stvar, nije mi podrhtavala slika (zbog malog broja fps-a), neg mi je svakih 5-10 sekundi stala kompletno slika, stala je na kojih par sekundi i onda si nastavil dalje... meni nije bilo jasno u cemu je problem kad je bil novi laptop i to u ono vrjeme za 16 soma!!! dosel sam do zakljucka da jedino to hard more biti, kad je ostalo bilo vrhunsko i sve bolje od mog stolnog kompa... slobodno me neko ispravi ak sam u krivu, jer bi htel znati u cemu je problem :D

17 godina
Schockey kaže...

bitno je imati s 7200rpm, kad znam da na prijasnjem laptopu (koji je imal puno bolju konfiguraciju  od mog trenutacnog stolnog kompa), sam igral istu igru na laptopu kak i na stolnom, na mom je isla igra savrseno, a na laptopu mi se pojavljivala neka cudna stvar, nije mi podrhtavala slika (zbog malog broja fps-a), neg mi je svakih 5-10 sekundi stala kompletno slika, stala je na kojih par sekundi i onda si nastavil dalje... meni nije bilo jasno u cemu je problem kad je bil novi laptop i to u ono vrjeme za 16 soma!!! dosel sam do zakljucka da jedino to hard more biti, kad je ostalo bilo vrhunsko i sve bolje od mog stolnog kompa... slobodno me neko ispravi ak sam u krivu, jer bi htel znati u cemu je problem :D

Ja sam se naigro na starom bratovom laptopu koji je imo disk sa 5400 rpm. To i tak nije toliko vazno jer kada ti ucita igru i ne koristi disk nesto pretjerano. Tu i tamo. Prije bi rekao da je zbog rama ili neceg slicnog. Ako je disk sporiji onda ce ti jedino duze ucitavat, sporije dizat winse i slicno ali msilim da ti nece igre stekat.

15 godina
neaktivan
Asus G73

Imam ovaj laptop, kupio sam ga u USA, za 1300$. Ovdje je definitivno skup, ali opet bolji aptop za te novce ne mozes dobiti. Ja sam se malo zeznuo, jer sam uzeo jeftiniji model pa mi je dosao i losiji display, 6GB memorije i jedan HDD od 500GB.

Inace hladjenje je super, nikad mi se nije previse zagrijao i dok sam igrao Dirt 2 ili COD MW2. Prezadovoljan sam!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Choban kaže...

Imam ovaj laptop, kupio sam ga u USA, za 1300$. Ovdje je definitivno skup, ali opet bolji aptop za te novce ne mozes dobiti. Ja sam se malo zeznuo, jer sam uzeo jeftiniji model pa mi je dosao i losiji display, 6GB memorije i jedan HDD od 500GB.

Inace hladjenje je super, nikad mi se nije previse zagrijao i dok sam igrao Dirt 2 ili COD MW2. Prezadovoljan sam!

Ako nije tajna, si narucivao ili? Koliko si poreza platio?

15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Choban kaže...

Ako nije tajna, si narucivao ili? Koliko si poreza platio?

Hej, sorry sto ovako kasno odgovaram...zaboravio sam na ovo. Uglavnom dosao me 1400$, narucio na adresu od rodjaka u USA i oni ga donijeli kao svoje osobno racunalo ;)...

15 godina
neaktivan
Asus G73

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 1:00 (exile idownz).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus G73

Izvolis:

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-g72gxty035v/29274

nesto slabiji (i stariji) ali mnogo prsitupacniji cijenom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus G73

Ja sam upravo u Americi i kupio sam si prije mjesec dana G53, skoro je skroz isti kao G73. Prezadovoljan sam. Kvaliteta je odlicna. Laptop mi se boota u 25 sec. Black Ops vrtim na 1920x1080 sve na full i nemam problema s nicime :D

Preporucam ga svima.

Platio sam ga 1459$ preko amazona (besplatan shipping) i dobio sam Targus ruksak i razerov mis u kompletu s laptopom.

Evo spec:

i7 @ 1.73

GTX 460M

6GB DDR3

750GB @ 7200 rpm

1920x1080 display.

Najbolja stvar mi je kaj ima jos jedan slot za hard disk tako da cu si dodati ssd za par mjeseci.

Laptop nema nikakvog problema sa zagrijavanjem.

PRODAJEM!!!! CPU: Core i7 920 2.66GHz GPU: Sapphire HD 4890 1GB MB: Gigabyte X58 Ultra Durable RAM: 6GB DDR3 1600MHz Corsair HDD: 640GB WD KUĆA: ANTEC 300
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus G73

zna li tko ima li ga igdje kupiti u bih

Jax

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Asus G73

kod kojeg si prodavaca kupio??ja sebi gledam preko e baya al neznam jel to sigurno.pa moze li mi itko reci tko ima iskustva

Jax
16 godina
neaktivan
Asus G73

da se zakrpam na ovu temu da ne otvaram novu,

tražim temu za Asus G73 Stealth za windows 7 neku u njegovom tonu pa ako ima netko da preporuči.

Bio bih zahvalan.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus G73

neki ljudi ovdje imaju ovaj laptop vec neko vrijeme, mozete mi rec kakvi su vasi dojmovi sada. dal se kvari, dal je sve ok? poslje ljeta idem u ameriku po G73JHRF-BST7, u best buyu sada dođe 1000$

garancija vrijedi i za hrv, a recite mi di su servisni centri u hrvatskoj?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus G73

Ej moze jedno pitanje oko rezolucije.. Imam g73sw.. Ekran mi je fullHD i zanima me zasto kad na igrama stavim rezoluciju 1366x768 je totalno losija slika nego na nekom drugom lapu ili ekranu kojemu je max rezolucija 1366x768??? Kod frenda na 17" monitoru je rezolucija 1366x768 i kad stavi na tu rezoluciju slika je odlicna, a ja kad stavim tu rezoluciju na 17" sa fullHD totalno losa..

0 0 hvala 0
17 godina
Lfbo kaže...

Ej moze jedno pitanje oko rezolucije.. Imam g73sw.. Ekran mi je fullHD i zanima me zasto kad na igrama stavim rezoluciju 1366x768 je totalno losija slika nego na nekom drugom lapu ili ekranu kojemu je max rezolucija 1366x768??? Kod frenda na 17" monitoru je rezolucija 1366x768 i kad stavi na tu rezoluciju slika je odlicna, a ja kad stavim tu rezoluciju na 17" sa fullHD totalno losa..

Možda zato kaj nije nativna reza monitora..

16 godina
neaktivan
Asus G73

Znaci bolje bi bilo, ako gledam igranje igrica, da sam uzeo g73 sa ekranom 1600x900 nego fullHD???

0 0 hvala 0
17 godina
Lfbo kaže...

Znaci bolje bi bilo, ako gledam igranje igrica, da sam uzeo g73 sa ekranom 1600x900 nego fullHD???

Da

16 godina
neaktivan
Asus G73

E jbg.. Os kupit g73 :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice