zanima me gdje naci alienware m18x r2 u hrvatskoj? :)
Alienware m18x r2
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.266
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
te su cijene kod nas smiješne
ja sam platio 17xr4 2100$ sa poštarinom od 80$.....
18 je bila nekih 300-400 $ skuplja, al mi je to ipak bio prevelik laptop.....
ako imaš mogućnost da ti netko donese iz vana.... puno ćeš jeftinije proć....
Dobar dan,
Ovo je moj prvi post na Forumu,zato cinite kuco...:))
Hm,zbog nekog razloga ne mogu otvoriti novu Temu,nema veze.
Misija je jednostavna: Kupnja "Alienware M18X" u HR
Malo moj Background;
Moj prvi Alienware laptop je M11X,kupljen preko HID Evolution.
Osnovna konfiguracija je iznosila 800usd setup preko HID-a sa postarinom 1450usd.
Jos dan danas se jezim iskustva sa carinom (Split) majstor je otvorija Dell Shop te prema spec. racuna izlistavao upgrade.
Nakon 1h mrcvarenja trazi dozvolu za radi. frq,zahvaljujuci Forumu na ovo sam bija spreman,
No dobro,to je moje iskustvo siguran sam da je netko prosao bolje.
Da skratim,ako se slaze vlasnik Teme zelio bih pdjeliti iskustvo kupnje kao i moguce komplikacije,
Lp
Prije par mj dobija sam emali od PBZ card kao korisnik Amex-a obavjest o novoj usluzi called; GlobalShop wtf..
Jeste li znali da GlobalShop čini Vašu kupnju u SAD-u sigurnom, jednostavnom i bezbrižnom te pri tome nudi korisna rješenja?
Kako kupovati
Detaljni vodič upućuje Vas u to kako kupovati online u SAD-u te kako da Vam kupljeni artikli budu dostavljeni do Vašeg doma.
Kalkulator
Može Vam dati okvirnu procjenu ukupnih troškova dostave do Vašeg doma. Okvirna procjena uključuje osiguranje pošiljke i carinske pristojbe,blablabla..etc
Hm,usluga je manje/vise transparentna za konfiguraciju od 2500usd treba izdvojiti oko 900usd (attachment) sto i ne zvuci tako lose za 7970 Crossfire
Total: 3400 usd x 5.8 = 19720kn ,nije lose uzimajuci u obzir konf Instar-informatika
mada ova dolazi sa SSD 256 Total damage: 23499kn mada neki za isti setup traze nevjerovatnih 27999Kn!!!
Kalkulator
Može Vam dati okvirnu procjenu ukupnih troškova dostave do Vašeg doma,nisam zadovoljan sa okvirnim procjenama jer kod nas(HR) takav okvir redovno....... Idemo sad postavljati pitanja prije bilo kakvog zakljucka.
to customerservice
Hi
In near future my plan is to purchase Alienware Mx17/18 from Dell USA,
can you pls confirm that shipping address is correct (pls see
attachment ‘’Adr.jpg”)
On yours web page for Croatia VAT is 23% in mean time the gov.
increase to 25%,can you pls confirm total for 2500usd (pls see
attachment “Ship Cal.jpg”)
Brgs