Acer vs. HP

poruka: 7
|
čitano: 2.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Acer vs. HP
pitanje

ova dva prijenosnika su mi zapela za oko,a nikako da se odlucim,molim pomoc!

laptop ce mi koristiti za faks, internet, multimediju, pisanje...  bitna mi je kvaliteta.

ACER Aspire 5735-582G32Mn Core 2 Duo T5800 2GB 320GB 15.6'' WXGA 4500MHD BT cam. Linux/LX.AU50C.015 

Ili

HP 6735b FU379ES AMD Athlon64 X2 QL60 4GB 250GB 15.4'' WXGA ATI HD3200 DVDRW WiFi BT cam. FreeDos

unaprijed zahvaljujem!

p.s. mogu i neke druge sugestije u okviru od 4.500,00 kn

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Acer vs. HP

acer naravno...netreba ti amd u lapu...pozz

17 godina
neaktivan
Acer vs. HP

Konfiguracijski je Acer skroz ok, ali do sada imam užasna iskustva s jefitnijim primjercima (4500 kn realno spada u tu klasu). Kvaliteta izrade im ne služi na čast (pogotovo kad se usporedi s skupljima), pouzdanost također, te se trude ubacit neka rješenja čija jedina svrha je da te iritira. S druge strane "nemoj AMDa u svoju prijenosnu butigu", tako da ovaj HP otpada. Probaj naći nekakav ekvivalent Aceru od HPa, oni su poprilično ugodni za rad bez obzira na cijenu.

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ACER je par nijansi u kvaliteti iznad HP-a.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
Huurux kaže...

acer naravno...netreba ti amd u lapu...pozz

Kakve pak AMD ima veze sa ACER-om? To kaj preferiraš INTEL, to je tvoj problem i ostavi ga kod kuće.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina

imao sam lap sa amdom...vise se grije...acer 5024...dobar mi je bio ali mislim da je intel pametnije rijesenje..

17 godina
neaktivan
Acer vs. HP

Imao sam prilike radit na dosta AMD laptopa i nebi to nikome poželio. Jedan se toliko grijao da se plastika deformirala, te je cijeli donji poklopac otpao (istina da je interno hlađenje bilo rješeno užasno - Fujitsu Siemens ako se pitate - ali ipak). Doslovno se ruke mogu opeći ako ga držite upaljenim par sati. Također sam imao prilike i radit s dosta Acer laptopa i nije istina da im je izrada kvalitetnija od HPove. Touchpadovi su im za zatvorit dizajnera u zatvor plus od nekakve čudne plastike (liči na običnu plastiku kučišta), ekrani znaju biti tamni i bez boja, konektori su smješteni tako da se kabeli pletu jedan preko drugog... Sve su to male stvari koje godinu ili dvije nakon što kupite laptop (pa konfa više nije nešto jaka) jedine nešto znače.

Why so serious???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice