acer aspire zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
isplativost kupnje prijenosnika
Acer Aspire 5670 zg ili tk neš
Intel pentium dual core b960 2.20 ghz
4gb ram (max8)
nvidia geforce 610M 1 gb
cijena: 3500, kn
namjena: office, internet, igre ( Football manager, rpg do 2010 g dragon age, witcher etc.)
vaša mišljenja? isplativost?
hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
acer aspire
Imam taj model samo moj ima M620 i HDD 720GB Laptop je odlican za svakodnevne potrebe (office, net itd), ne grije se puno. Ono sto mu zamjeram je tipkovnica koja bi mogla bit bolja i ekran koji je sjajan, pa se vidi refleksija ako ima svijetla. Baterija drzi 4h+, dovoljno za 2 filma pogledat. Igrat igre mozes, ali na low detaljima. Takoder sam ga platio 3500
Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: acer aspire koje igre si igrao na njemu?? i ko
Geek kaže...
Imam taj model samo moj ima M620 i HDD 720GB Laptop je odlican za svakodnevne potrebe (office, net itd), ne grije se puno. Ono sto mu zamjeram je tipkovnica koja bi mogla bit bolja i ekran koji je sjajan, pa se vidi refleksija ako ima svijetla. Baterija drzi 4h+, dovoljno za 2 filma pogledat. Igrat igre mozes, ali na low detaljima. Takoder sam ga platio 3500

14 godina
neaktivan
Re: acer aspire
Geek kaže...

14 godina
neaktivan
Re: acer aspire
koje igre si igro na njemu?
17 godina
neaktivan
acer aspire
World Championships: 7, GP started: 297, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,540

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice