Acer Aspire 5520 - nema zvuka

poruka: 4
|
čitano: 4.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nakon instalacije windowsa 7, i prvog ponovnog pokretanja nakon prvog dizanja sustava zvuk se čuo. Ali nakon toga zvuka više nema!

Instalirao sam i drivere i nije radilo, ali nakon deinstalacije drivera se zvuk po istom principu (prvo pokretanje nakon deinstalacije) čuo i više ga nema.

Čuo sam za opciju u System Devices-u koju treba deinstalirati kako bi zvuk proradio.

Može li to netko potvrditi i ponuditi riješenje za ovaj problem?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 22:05 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 5520 - nema zvuka
godo kaže...

Nakon instalacije windowsa 7, i prvog ponovnog pokretanja nakon prvog dizanja sustava zvuk se čuo. Ali nakon toga zvuka više nema!

Instalirao sam i drivere i nije radilo, ali nakon deinstalacije drivera se zvuk po istom principu (prvo pokretanje nakon deinstalacije) čuo i više ga nema.

Čuo sam za opciju u System Devices-u koju treba deinstalirati kako bi zvuk proradio.

Može li to netko potvrditi i ponuditi riješenje za ovaj problem?

Kod instalacije win 7 nisu potrebni drivere za zvuk jer on u sebi prepozna. Pogledaj u device manager dali ima žuti uskličnik? Ako na zvuku u device manager nema žutih i može bit da si sigurno isključio. Pritisni sa Fn+F8 to je opcija za zvuk ukjučenje i isključenje.

15 godina
neaktivan

Znam. To je ona situacija u kojoj je nakon dizanja sistema radio zvuk i misteriozno nestao.

Preko oznake zvučnika (lijevo od sata) nije kružić koji je prekrižen (mute), nego je crveni ixić!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 5520 - nema zvuka
godo kaže...

Znam. To je ona situacija u kojoj je nakon dizanja sistema radio zvuk i misteriozno nestao.

Preko oznake zvučnika (lijevo od sata) nije kružić koji je prekrižen (mute), nego je crveni ixić!

Možda ti je oštečen file prilikom instalacije windowsa 7.

Prije svega da instaliraš HD Tune i kod sporim skena neka on skenira dokraja. Ako ima bad sector tj crveni trokut znači vrijeme je za nabavku novog hard diska, a ak nema bad a sva zelena polja onda je disk u redu. Ako i dalje bez zvuka jedina opcija da obaviš ponovnu instalaciju ali ovaj put načisto,

ako instaliraš za win 7 ultimate 32 bitna. Drivere imaš u linku.

I onda redom instaliraš drivere za AMT, CardReader, Chipset, Modem, VGa i Launch Manager Application i nakon toga restarta i radit će svi, a za zvuk nije potreban jer ima u sebi.

I nakraju za zvuk imaš pojačala nalazi uz lijeve strane blizu USB tam ti je pojačalo.

Javi ak je prošlo sve OK.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice