Hej ekipa, imam "mali" problem s instalacijom drivera na prijenosniku ACER Aspire 3 A315-31.
Pojedinosti o prijenosniku možete vidjeti ovdje:
https://www.acer.com/ac/en/SG/content/support-product/7209?b=1&pn=NX.GNTEX.086
Problem je što za touchpad, wireless i bluetooth stoje dvije različite verzije drivera.
Tako imam sljedeće na izbor:
Touchpad:
ELANTECH i Synaptics
Bluetooth:
Intel i Atheros
Wireless:
Intel i Atheros
OS je Windows 10 x64 Education.
Windowsi povuku automatski drivere kroz update, ali koliko vidim to su sve driveri od Microsofta pa tako u Device Manageru uopće ne mogu naći baš nikakve informacije o navedenom hardwareu (vidim npr. CPU, GPU i sl., ali ne mogu naći podatke o proizvođaču touchpada, wlana te bluetootha pa ne znam što uopće instalirati).
Imate li ideju kako vidjeti koji driveri mi trebaju za te tri stvari tj. touchpad, bluetooth i wireless (radi sve i bez njih, ali nije mi to baš neka opcija + nemam neke opcije za touchpad i sl. jer nemam sve drivere (probao sam s "advanced" opcijom u BIOS-u za touchpad).
Da probam npr. s Iobit Driver Booster pa možda on nađe sve potrebne drivere (nisam ljubitelj navedene vrste softwarea, ali ništa drugo mi ne pada na pamet)?
Ili da s nekom aplikacijom nađem koji je detaljno unutra hardware (kojom?) pa onda napravim install drivera?
Hvala unaprijed na pomoći!
 First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win...  Mohandas Gandhi

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win...  Mohandas Gandhi