720p trrza

poruka: 5
|
čitano: 1.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
720p trrza

Lenovo G565,mislin da ima ATI mobility 4200.

Win 7 x64,2 gige ddr3.

Iman problem,dosta video sadržaja 720p kvalitete mi trza,audio i video budu van synca.Mkv su bili redon fileovi.

Koristin Gom i media player classic,nekad pomogne prebacivanje izvođenja u drugi program ali vecinon ne.

Koliko mislin,triba bi moc reproducirat?

Iman K lite najnoviji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
720p trrza

Probaj od update-a grafickih drivera do ciscenja PC-a sa CCleanerom i Glary-em

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 720p trrza
Ukoliko grafa ne koristi hardversku akceleraciju video materijala tada je mozebitni uzrok preslabi procesor.
Imamo Hrvatsku...u Banani...
15 godina
neaktivan
RE: 720p trrza
forzzuk kaže...

Lenovo G565,mislin da ima ATI mobility 4200.

Win 7 x64,2 gige ddr3.

Iman problem,dosta video sadržaja 720p kvalitete mi trza,audio i video budu van synca.Mkv su bili redon fileovi.

Koristin Gom i media player classic,nekad pomogne prebacivanje izvođenja u drugi program ali vecinon ne.

Koliko mislin,triba bi moc reproducirat?

Iman K lite najnoviji.

Jel ti grafička ima podršku za DXVA?   Ako ima, upali film sa MPCHC i obrati pozornost na ovu sliku:

EDIT: Zafrkava me upload, pa nemogu staviti trenutno sliku!

ako ti piše playing DXVA, znaći da ti player koristi grafičku karticu za streaming videa. A, ako ne, player koristi snagu procesora za video, pa ti može blokati jer ti treba malo jači procesor, jer naprimjer, ja imam C2D 1.8GHz i kad gledam hd film bez DXVA on trza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 21:10 (Cevi).
17 godina
720p trrza

Ja gledam na P4 1.7 GHz bez problema 720p bez problema samo sa MPC HC sa CoreAVC video decoder-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice