nick-neka vrsta zaebancije s mojim imenom(Renato)
nick-neka vrsta zaebancije s mojim imenom(Renato)
@HP4520s mislim da su vasi komentari suvisni i da svatko ima pravo da napise znacenje svoga nicka. pa boze moj nemamo svi toliki budžet za i7-ce. po nama svima je nekako najbolji i7 jer je najmocniji na trzistu "valjda" ali neka kad izadje novi neki mocniji vidit cemo onda su vam nickovi .
Neznam ispravite me ako grijesim ali pravilo ove teme je:Unaprijed molim da ne dolazi do vrijedjanja na osnovu nicka ili onog sto znaci i bit ce sve ok.
Valjda i to spada u tu kategoriju. :)
@HP4520s mislim da su vasi komentari suvisni i da svatko ima pravo da napise znacenje svoga nicka. pa boze moj nemamo svi toliki budžet za i7-ce. po nama svima je nekako najbolji i7 jer je najmocniji na trzistu "valjda" ali neka kad izadje novi neki mocniji vidit cemo onda su vam nickovi .
Neznam ispravite me ako grijesim ali pravilo ove teme je:Unaprijed molim da ne dolazi do vrijedjanja na osnovu nicka ili onog sto znaci i bit ce sve ok.
Valjda i to spada u tu kategoriju. :)
Pa to je istina, al ovaj napise znacenje svoga nicka i7 - jedan od najboljih procesora po meni , a ovaj ga odmah napada ti nisi ni vidio taj procesor kamoli ga koristio , sto ga ima napadat bezveze jeli on rekao da ima mozda taj procesor ,samo je napisao da mu je taj najdrazi....
U čast pukovniku Gadafiju koji je pola godine izdržao pod napadom NATO-a, kojeg su pohlepi ljudi u više navrata pokušali ubiti, vođi zemlje koja nikome nije bila dužna, ali je bila puna nafte, on se sad mora skrivati i svi ga žele izručiti, što novac čini od ljudi. Da ga nađem ne bi ga dao , ali nek ipak bude na avataru...
Nick:rookica19-Roko mi je ime, pa rookica doslo tako a 19 dan rođenja ;)
Avatar-Mislim da se nema sta rec..
MilkMan nezz to mi je prvo palo na pamet prije 2 godine kad sam se rego i nakon 1 godinu sam skuzio da imam acc na bugu :D
slika..bmw m6 u photoshopu na kojem pise HardeR...to mi je bio nick za cod i tako to
Nick- Omniscient www.wikipedia.org/wiki/Omniscience
avatar: witza networks u kojoj radim.
Fascinirao me "The Battle of Trafalgar" pa reko da stavim taj nick.
maxymuss,zasto maxymuss zato sto me je dojmio film gladijator 2000 mocan i vladar situacije u kojoj se nalazi slicni smo po pitanju tog idealnog filma
maxymuss,zasto maxymuss zato sto me je dojmio film gladijator 2000 mocan i vladar situacije u kojoj se nalazi slicni smo po pitanju tog idealnog filma
jos kad bi se znalo napisat http://www.imdb.com/title/tt0172495/
Moj nadimak ne znači ništa konkretno ali avatar znači da volim ženske! :)
nick sam cuo u nekoj pjesmi i ostao mi je uhu, a avatar imam jer volim touhou
Nick opalio bezveze,prvo palo na pamet,a avatar Ronaldo
Nick koji koristim svugdje, u svakoj igri. A avatar homemade.
Ivo sta ti sad znaci taj avatar ? :)
Nick mi je nadimak i u stvarnosti.. a avatar sam stavio tuck no hand trick..i ja sam na slici
Nesanica a i faithless ima pjesmu insomnia :)
Svoj nick sam uzeo prije 2 godne zbog toga što sam s tim nickom bio u top 10 playera Counter Strike Source-a u Hrvatskoj
(najozbiljnije)
EDIT: A avatar jer me zanima biking... (i skateboarding, a i snowboarding) :)
Mdzr - mador (prezime i dodatak z), Yamaha 660 XT- najdrazi motor :)
Deflector - dio svemirskih brodova u mnogim SF franšizama zaslužan za odbijanje raznog smeća u svemiru da ne oštećuje oplatu. Najbliže, Star Trek. A avatar... Avatar govori sam za sebe.
oly570 - od olympus sp570uz, fotoaparat koji me dobro služio i značio prekretnicu u mojem bavljenu fotografijom...avatar je slika kučišta :D
Kao veliki fan opensuse linuxa stavio sam sliku kameleona koji je zaštitini znak te distribucije ;)
Nix kao *nix i nikola + suse
Abedomenus izvedenica iz moje glave od Abdomen, onako bezveze mi palo na pamet i eto, od tada koristim taj nick
A avatar, heh, ništa naročito, al ono, više manje moja osobnost jelte....
matek ws- white stones.
Avatar : karikatura najboljeg i najdražeg golmana. Uzor u mlađim danima :)
skela-moj nick u rl
avatar:stavljam slike stvari koje posjedujem :D
znacenje:
nick - nista
tako mi se zvao pokojni ćuko pa eto, njemu u počast.